Oosterstrand 3

8713JS Hindeloopen

+31-85-500-8076

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Jachthaven Hindeloopen in Hindeloopen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

MW
Vriendelijke havenmeester, Heeft het altijd druk maar toch tijd voor een praatje. Altijd snel met een mooie oplossing en het regelen van een plekje.
Bert de vries
Ongeïnteresseerde havenmeester, slechte manieren kortaf, waarschijnlijk vriendin net kwijtgeraakt! Absoluut geen gastvrij visite kaartje. Misschien even op cursus!?
Anoniem
Super statdje. HAven goed voor elkaar. Vooral de winkel is een aanrader, daar vinden wij altijd de beste koopjes van het seizoen!

Jachthaven Hindeloopen

4.83 van 5 (8 beoordelingen)

Dé veelzijdige kwaliteitshaven

Jachthaven Hindeloopen heeft een open verbinding met het IJsselmeer. Bovendien ligt de haven direct tegen het gelijknamige karakteristieke oude stadje aan. Naast de 550 ligplaatsen beschikt de haven over uitstekende voorzieningen.

Talrijke faciliteiten

Jachthaven Hindeloopen is een echte kwaliteitshaven. Hier is iedere box uitgerust met een stroom- en drinkwateraansluiting. Vanaf alle ligplaatsen is het tankstation goed bereikbaar. Uw auto laat u achter op het bewaakte parkeerterrein, zolang u wilt.
Op sportief vlak haalt u uw hart op. Er is een overdekt zwembad waar ook zwemles wordt gegeven. Inspannen kan in de fitnessruimte of op de tennis- en squashbanen. Voor ontspanning zijn er de sauna en zonnebank. De kleinsten vermaken zich op de speeltoestellen en in de kinderboerderij. En de croissanterie zorgt iedere morgen voor verse broodjes.

Watersportwinkel

Zoekt u scheepsbenodigdheden of nieuwe zeil- of vrijetijdskleding? Dan bent u in de watersportwinkel aan het juiste adres. Kwaliteitsmerken zoals Gaastra, Musto en North Sails zijn allemaal aanwezig.

Restaurant Sailor's Inn

Van een eenvoudige lunch tot een uitgebreid diner. Bij Sailor's Inn geniet u er volop van. Dit restaurant vindt u in het hart van de jachthaven. Het heeft een mooi terras vanwaar u prachtig uitkijkt over het IJsselmeer en de bedrijvigheid bij de aanlegplaatsen. Voor feesten en partijen beschikt het restaurant over een speciale accommodatie.

Aangename appartementen

Heeft u onvoldoende slaapruimte aan boord of zoekt u een overnachtingsplek als uw schip in de winterberging staat? Dan zijn de appartementen of dormettes een prima oplossing.

Voor alle soorten reparaties biedt de jachthaven uitstekende en uitgebreide Yacht Service & Refit faciliteiten. Tuigage en jachtschilderen, maar ook elektronica, motorreparaties, constructiewerkzaamheden en poetsen behoren bij de afdeling Yacht Service & Refit tot de dagelijkse werkzaamheden. Alle faciliteiten om uw schip in topconditie te houden of te brengen zijn aanwezig.

Uit en thuis rondom de haven

Het magische straatbeeld van Hindeloopen: gezellige straten en houten bruggen die over de smalle grachten gaan. De vele ateliers maken van de oude elfsteden stad een kleurrijk geheel. De oude haven met zijn gezellige terrasjes wordt door menigeen graag bezocht.

Hindeloopen was vroeger een gesloten gemeenschap met een eigen cultuur, taal en unieke klederdracht. Het stadje was, én is, bekend in Nederland en daarbuiten vanwege zijn rijk beschilderde meubelen en andere voorwerpen. Deze bijzondere volkskunst maakte het stadje in de 17e en 18e eeuw erg welvarend, wat nu nog steeds te zien is aan de kapitale kapiteinshuizen.

Andere markante gebouwen zijn het Hidde Nijland Museum, de sluiswoning uit 1619 met zijn leugenbank, de hervormde kerk uit 1632 en de Westertoren uit 1593.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt