Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven It Spoardok

Jachthaven It Spoardok

Jachthaven It Spoardok is een kleine haven in het Friese dorpje Finkum (Feinsum). Deze is zeer geschikt voor de passant die houdt van rust en natuur houdt. Er zijn geen basisfaciliteiten aanwezig, maar er kan goed gezwommen en gevist worden.

De haven is gelegen aan de Finkummervaart, die onderdeel uitmaakt van de Elfstedenroute. Bartlehiem is hiervandaan eenvoudig te bevaren. In het 4 km verderop gelegen Stiens vindt u de eerste supermarkt en horeca. Er zijn overnachtingsmogelijkheden in de jachthaven of bij de lokale Bed en Breakfast.

In de haven is een kinderspeeltuin en een jeu de boules-baan aanwezig. In de omgeving zijn vele fiets- en wandelmogelijkheden. Afhankelijk van de grootte van de boten van de passanten is de haven geschikt voor ca. zes boten. De maximale diepgang bedraagt 1.30 meter en een vaarhoogte maximaal 2.40 meter.

Uw ervaringen over Jachthaven It Spoardok delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt