Holdingawei 53

9053LV Finkum

6

ligplaats

Faciliteiten

Haven meester
Kindervoor zieningen
Speeltuin
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven It Spoardok

Jachthaven It Spoardok is een kleine haven in het Friese dorpje Finkum (Feinsum). Deze is zeer geschikt voor de passant die houdt van rust en natuur houdt. Er zijn geen basisfaciliteiten aanwezig, maar er kan goed gezwommen en gevist worden.

De haven is gelegen aan de Finkummervaart, die onderdeel uitmaakt van de Elfstedenroute. Bartlehiem is hiervandaan eenvoudig te bevaren. In het 4 km verderop gelegen Stiens vindt u de eerste supermarkt en horeca. Er zijn overnachtingsmogelijkheden in de jachthaven of bij de lokale Bed en Breakfast.

In de haven is een kinderspeeltuin en een jeu de boules-baan aanwezig. In de omgeving zijn vele fiets- en wandelmogelijkheden. Afhankelijk van de grootte van de boten van de passanten is de haven geschikt voor ca. zes boten. De maximale diepgang bedraagt 1.30 meter en een vaarhoogte maximaal 2.40 meter.

Uw ervaringen over Jachthaven It Spoardok delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt