Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven "It Soal" Workum

3.8 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven "It Soal" Workum

3.8 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven "it Soal" te Workum is een mooi gelegen jachthaven. Het IJsselmeer is zonder sluis bereikbaar binnen enkele minuten. Ook de Friese Meren en de Waddenzee bevinden zich op korte afstand van de jachthaven. De jachthaven biedt u uitgebreide voorzieningen zoals een restaurant, wasserette, inname dieselstation, aftappunt voor olie-houdend water en servicebedrijven.

Uw ervaringen over Jachthaven It Soal in Workum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt