Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Henk Jan Watersport Workum

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Henk Jan Watersport Workum

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Henk Jan watersport heeft mooie ligplaatsen beschikbaar aan het Soal in Workum, met een rechstreeks verbinding naar het IJsselmeer. Met twintig minuten varen bent u ook op de Friese meren.

De jachthaven beschikt over 45 ligplaatsen, en een verwarmd sanitair gebouw met douche en toilet. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Op het terrein van Henk Jan Watersport Techniek in Workum vindt u ondermeer de volgende aanvullende diensten:
- Hollandboat International Yachtbroker & Yachtservice
- Atlantic Motoryachts

Uw ervaringen over Jachthaven Henk jan Watersport in Workum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt