Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Gytsjerk

Jachthaven Gytsjerk

In het Friese dorpje Gytsjerk (Giekerk) vindt u een jachthaven met 10 ligplaatsen. U vindt de haven aan de zuidkant van Gytsjerk bij de N361, iets ten noordoosten van Leeuwarden.

Vanuit de haven kunt u onder meer de Rijd, de Kooiboutvaart door de Sierdswiel, Houtwielen en dan Grote Wielen opvaren. De haven wordt gerund door vrijwilligers en valt onder het beheer van de Trynwâlden. De grachten van de Friese hoofdstad zijn in een uur te bereiken.

De haven ligt aan de Rijd achter een oude zuivelfabriek. Er zijn 100 ligplaatsen met variërende afmetingen (maximaal 9 m. lang en 4m breed.) Er liggen met name roei- en visboten, maar ook zeilboten, enkele grotere jachten en kano’s. U vindt een buslijn aan de straat. Op zo'n 10 min. lopen vindt u een supermarkt en een Chinees-Indisch restaurant.

Uw ervaringen over de Jachthaven Gytsjerk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt