Rinia van Nautaweg 3

9061AA Gytsjerk

+31-85-500-8900

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Restaurant
Havenmeester
Winkel
Uw ervaringen over Jachthaven Gytsjerk in Gytsjerk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Gytsjerk

In het Friese dorpje Gytsjerk (Giekerk) vindt u een jachthaven met 10 ligplaatsen. U vindt de haven aan de zuidkant van Gytsjerk bij de N361, iets ten noordoosten van Leeuwarden.

Vanuit de haven kunt u onder meer de Rijd, de Kooiboutvaart door de Sierdswiel, Houtwielen en dan Grote Wielen opvaren. De haven wordt gerund door vrijwilligers en valt onder het beheer van de Trynwâlden. De grachten van de Friese hoofdstad zijn in een uur te bereiken.

De haven ligt aan de Rijd achter een oude zuivelfabriek. Er zijn 100 ligplaatsen met variërende afmetingen (maximaal 9 m. lang en 4m breed.) Er liggen met name roei- en visboten, maar ook zeilboten, enkele grotere jachten en kano’s. U vindt een buslijn aan de straat. Op zo'n 10 min. lopen vindt u een supermarkt en een Chinees-Indisch restaurant.

Uw ervaringen over de Jachthaven Gytsjerk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt