Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Galamadammen

Jachthaven Galamadammen

Jachthaven Galamadammen in Koudum beschikt over 210 ligplaatsen voor boten van 6 tot 17 meter lang en een maximale diepgang van 1,70 meter. De haven heeft een aantal passantenplekken, maar ook seizoen- en jaarplaatsen.

Op de vaarroute van het Johan-Willem-Friso kanaal ligt de jachthaven van Hotel Restaurant Jachthavens Galamadammen.
Met een ideale ligging tussen de meren de Morra en de Fluessen en nabij het IJsselmeer is de haven een ideale uitvalsbasis voor heerlijke dagen op het water.

Galamadammen biedt u:

Trailerhelling;
- Havendiepte tot 1,70 meter;
- Sanitaire voorzieningen, bestaande uit douches, toiletten evenals een wasautomaat en wasdroger;
- Vuilwaterpomp;
- Eigen afgesloten parkeergelegenheid;
- Restaurant en Havencafé aangrenzend aan de haven;
- Terras met uitzicht over de Morra en de haven;
- Een zwembad (31°C) met bubbelbad, sauna met stoombad en zonnebank.

Uw ervaringen over Jachthaven Galamadammen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt