Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven en Camping De Roggebroek

Jachthaven en Camping De Roggebroek

Jachthaven De Roggebroek beschikt over 195 ligplaatsen voor boten tot een lengte van 15 meter. Elke ligplaats beschikt over een zijsteiger en is voorzien van een 16 ampère aansluiting. Daarnaast zijn in de moderne jachthaven luxe toiletvoorzieningen en kunt u gebruik maken van draadloos internet.

Gedurende de winter biedt De Roggebroek u de mogelijkheid om uw kostbare bezit overdekt te stallen (2500 m2). Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden om uw boot (tot en met 20 ton) buiten te stallen al dan niet met staande mast.

In de zomermaanden zijn er speciale week/maand ligplaatsen, informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook op gebied van reparatie/onderhoud kan de jachthaven u van dienst zijn. Hierbij kunt u denken aan schilderwerk, osmosebehandelingen, timmerwerk of het installeren van apparatuur.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt