Koeweg 44

8715EN Stavoren

+31-85-500-8826

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven en Camping De Roggebroek in Stavoren delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

#Zeesmurf
Chagrijn kort lontje en totaal ongeschikt als gastheer Ik hoop maar voor haar dat zijn dame er beter af komt wij zijn na een dag weg gestuurt En waarom ??? Het gebruik van sanitair was voor hem de druppel Ik stont hem in de weg Gelukkig is er iets verder een geweldige haven waar ze wel weten hoe je op een normale sociale manier met elkaar om gaat Mijn tip vaar een half uurtje door naar koudum en leg aan bij haven de kuilaart met veel meer fasalieten en klantvriendelijkheid

Jachthaven en Camping De Roggebroek

Jachthaven De Roggebroek beschikt over 195 ligplaatsen voor boten tot een lengte van 15 meter. Elke ligplaats beschikt over een zijsteiger en is voorzien van een 16 ampère aansluiting. Daarnaast zijn in de moderne jachthaven luxe toiletvoorzieningen en kunt u gebruik maken van draadloos internet.

Gedurende de winter biedt De Roggebroek u de mogelijkheid om uw kostbare bezit overdekt te stallen (2500 m2). Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden om uw boot (tot en met 20 ton) buiten te stallen al dan niet met staande mast.

In de zomermaanden zijn er speciale week/maand ligplaatsen, informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook op gebied van reparatie/onderhoud kan de jachthaven u van dienst zijn. Hierbij kunt u denken aan schilderwerk, osmosebehandelingen, timmerwerk of het installeren van apparatuur.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt