P. Miedemawei 9

9264TJ Eernewoude

70

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Kindervoor zieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Earnewald

Jachthaven Earnewald ligt in het Friese Nationaal Park de Oude Venen (Fries: Alde Feanen). Dit groene gebied heeft vele waterwegen waar u tot rust kunt komen en recreëren. De haven is goed bereikbaar en biedt uitgebreide voorzieningen.

De omgeving is goed wandelend, fietsend of varend te verkennen. Aan de haven zijn diverse kampeer- en horecagelegenheden te vinden, evenals een supermarkt en een bowlingcentrum. Op loopafstand zijn tevens diverse musea, waaronder het Skûtsje museum en het Landbouwmuseum gelegen.

In de haven zijn verschillende types ligplaatsen beschikbaar. Deze zijn voorzien van stroom en water en er is een sanitairgebouw aanwezig. Aan de boodschappensteiger kunt u voor 2 uren gratis aanmeren. Voor de kleintjes is er voldoende speelgelegenheid.

Uw ervaringen over Jachthaven Earnewald delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt