Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Earnewald

Jachthaven Earnewald

Jachthaven Earnewald ligt in het Friese Nationaal Park de Oude Venen (Fries: Alde Feanen). Dit groene gebied heeft vele waterwegen waar u tot rust kunt komen en recreëren. De haven is goed bereikbaar en biedt uitgebreide voorzieningen.

De omgeving is goed wandelend, fietsend of varend te verkennen. Aan de haven zijn diverse kampeer- en horecagelegenheden te vinden, evenals een supermarkt en een bowlingcentrum. Op loopafstand zijn tevens diverse musea, waaronder het Skûtsje museum en het Landbouwmuseum gelegen.

In de haven zijn verschillende types ligplaatsen beschikbaar. Deze zijn voorzien van stroom en water en er is een sanitairgebouw aanwezig. Aan de boodschappensteiger kunt u voor 2 uren gratis aanmeren. Voor de kleintjes is er voldoende speelgelegenheid.

Uw ervaringen over Jachthaven Earnewald delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt