Rembrandtkade 195

7412 HL Deventer

+31-85-500-8903

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Jachthaven Deventer in Deventer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Deventer

In Deventer – aan de Geldersche IJssel – ligt onze schitterende jachthaven. De jachthaven is in 2015 volledig vernieuwd en heeft alle moderne voorzieningen. In de Havenonderzoeken van Motorboot en in de verkiezing ‘Leukste Jachthaven voor Honden’ door Hondenaanboord.nl eindigen we telkens bij de beste jachthavens.

Voor reserveringen van ligplaats kijk op www.i-marina.eu/jachthaven/deventer

Of bel of whatsApp naar de havenmeester 06 – 51 59 77 16

Met een groot terras aan het water is ons Grand Café BASS de parel van de jachthaven. Uit de bescheiden menukaart kiest u aangenaam geprijsde, vers bereide hoofdschotels.

Voor reserveringen van een tafel kijk op www.bassdeventer.nl

De jachthaven ligt op loopafstand van het historisch centrum van de prachtige Hanzestad Deventer. Geen wonder dat onze jachthaven steeds meer passanten trekt: de stad Deventer zal u omarmen.

Watersporters met een boot op trailer weten onze trailerhelling met ruime parkeerplaatsen goed te vinden. Het dagtarief en de seizoenskaart zijn redelijk geprijsd. Met een zeilboot hebben uw kinderen voldoende ruimte in de havenkom om veilig te zeilen en met een snelle motorboot kunt u zo de IJssel op.

In de jachthaven zetelt de ZMvD (Zeil- en Motorbootvereniging Deventer). De vereniging heeft meer dan 75 jaar ervaring en biedt gezelligheid, activiteiten, ligplaatsen en winterberging voor de leden. De ZMvD verwelkomt nieuwe leden, voor een vaste (lig)plaats in de jachthaven dient u enig geduld te hebben.

Een van de activiteiten van de ZMvD is het promoten van het zeilen onder de jeugd. Elke zomer organiseren onze instructeurs in onze beschutte havenkom zeilles voor jongeren, in hanteerbare zeilbootjes. Meld uw kinderen tijdig aan!

Kortom: wij zijn een levendige vereniging met een schitterende jachthaven waar wij u graag ontmoeten!


Direct een passanten ligplaats boeken.
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (1)
Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)
- - - Boek nu

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt