Rembrandtkade 195

7415HL Deventer

+31-85-500-8366

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Deventer in Deventer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Van der zalm
Mooie gezellige haven aardige vriendelijke havenmeester. Wij hebben t verblijf als zeer prettig ervaren, 👍
Van der zalm
Mooie gezellige haven aardige vriendelijke havenmeester. Wij hebben t verblijf als zeer prettig ervaren, 👍
Anoniem
Havenmeester vriendelijk en behulpzaam. Barvrouw weigerde ons voor afzakkertje om 21.45 terwijl ze nog ruim uur daarna met andere gasten aan de bar zit. Jammer van een mooie dag Deventer, wat overigens aanrader is. Wat een mooie stad.

Jachthaven Deventer

3.0 van 5 (3 beoordelingen)

Gelegen in de Zandweerdhaven op de grens van Overijssel en Gelderland, bevindt zich Jachthaven Deventer. Deze passantenjachthaven is van alle moderne gemakken voorzien en wordt onder andere beheerd door Zeil- en Motorbootvereniging Deventer. De haven is van 1 mei tot 1 september volledig geopend.

Vanaf de Ijssel vaart u zo de jachthavenhaven binnen waar u zich bij steiger C kunt aanmelden. De haven bestaat uit een deel voor leden en passanten, met variërende bootlengtes (van 9 meter tot 17 meter). Daarnaast zijn er enkele kopsteigers aanwezig voor grotere schepen.

De jachthaven is voorzien van een Grand Café Bass. Reserveren aanbevolen: 0570 581 300. Sanitaire voorzieningen, wasmachines en wifi staan eveneens tot uw beschikking. Het oude stadscentrum en supermarkten liggen binnen loopafstand van de haven, maar deze kunt u ook bereiken met een leenfietsen of bus.

Uw ervaringen over Jachthaven Deventer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt