Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Deventer

3 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Deventer

3 van 5 (1 beoordelingen)

Gelegen in de Zandweerdhaven op de grens van Overijssel en Gelderland, bevindt zich Jachthaven Deventer. Deze passantenjachthaven is van alle moderne gemakken voorzien en wordt onder andere beheerd door Zeil- en Motorbootvereniging Deventer. De haven is van 1 mei tot 1 september volledig geopend.

Vanaf de Ijssel vaart u zo de jachthavenhaven binnen waar u zich bij steiger C kunt aanmelden. De haven bestaat uit een deel voor leden en passanten, met variërende bootlengtes (van 9 meter tot 17 meter). Daarnaast zijn er enkele kopsteigers aanwezig voor grotere schepen.

De jachthaven is voorzien van een Grand Café waar u ook vers brood kunt bestellen. Sanitaire voorzieningen, wasmachines en wifi staan eveneens tot uw beschikking. Het oude stadscentrum en supermarkten liggen binnen loopafstand van de haven, maar deze kunt u ook bereiken met een leenfietsen of bus.

Uw ervaringen over Jachthaven Deventer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt