Eijzengapaed 5

9215VV De Veenhoop

+31-85-500-8463

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven De Veenhoop in De veenhoop delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Caroline
Gezellige jachthaven met een leuk restaurantje. Unieke ligging, prachtig vertrekpunt naar alle Friese wateren. Jammer dat ze géén passantenplaatsen hebben, alleen vaste ligplaatsen en dagplaatsen voor bij het restaurantje.
Anoniem
Een dure en toch povere jachthaven met slecht onderhouden steigers en zonder faciliteiten om je boot in of uit het water te krijgen. Zolang alles goed gaat, ben je een beste melkkoe. Maar als er in de haven iets kapot gaat, wordt dat niet gerepareerd. Je wordt er zelfs niet van op de hoogte gebracht, wat ze wel beloven in de huurvoorwaarden. En als je daar schade door hebt gekregen, word je afgepoeierd door een onbeschofte eigenaar en is het je eigen schuld want “een goed zeeman kan dat voorkomen”. De eigenaar klopt zich liever op de borst als directeur van het nieuwe “vakantiepark” dan dat hij zich bekommert om de ligplaatsen en steigers. Kortom, geen aanrader en mijn waardering had "0" moeten zijn !
Anoniem
Grenst aan de Alde Feanen, wat mij betreft toch wel een van de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is.

Jachthaven De Veenhoop

4.75 van 5 (6 beoordelingen)

De jachthaven van Camping en Jachthaven De Veenhoop is een kleinschalige en karakteristieke jachthaven met circa 230 ligplaatsen en is gelegen aan het ideale vaarwater van het grootste natuurgebied in Friesland, het Nationaal Park De Alde Feanen.

De haven biedt in hoofdzaak ligplaats aan platbodems, kajuitzeiljachten, open zeilboten en klassieke schepen maar ook andere boten zijn van harte welkom.

Passeert u de wateren van de jachthaven, strijk dan de zeilen en ervaar de voorliefde voor de klassiek gelijnde schepen. Deze voorliefde staat garant voor een haven waar een ieder zich gelijk thuis voelt.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt