Tsjalk 2

8721EN Warns

+31-85-500-8319

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven De Pyramide in Warns delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Het is hier altijd heerlijk toeven in de zomer
Anoniem
In September hebben wij hier voortreffelijk gegeten! Helaas hebben wij ons de hele avond geïrriteerd aan de langzame bediening en dit terwijl wij afgezien van een ander koppeltje de enige waren! Deze ''gezette dame was een flinke domper.
Anoniem
Mooie plek, met vakkundig personeel. Leuk restaurant ook.

Jachthaven De Pyramide

4.0 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven ‘de Pyramide’ is een haven, waar u als jachteigenaar met plezier naar toe gaat en waar u met een vertrouwd gevoel uw schip achterlaat. De jachthaven houdt een oogje in het zeil, verplaatsen zonodig een stootwil of lijn, of zetten klapperende (dek)zeilen weer vast.

Jachthaven ‘de Pyramide’ is een haven waar zowel het gezin als de fanatieke watersporter zich thuis voelt. Het opvallende havengebouw in de vorm van een piramide bevat een havenkantoor, sanitaire voorzieningen met vloerverwarming en restaurant met ruim terras aan het water.

Jachthaven ‘de Pyramide’ is een kleine overzichtelijke jachthaven met 135 ligplaatsen. Stroom en water zijn op de steigers aanwezig. De jachthaven ligt op het Johan Friso Bedrijvenpark bij Warns, aan het Johan Frisokanaal. Afhankelijk van het weer kunt u bakboord uit richting Friese meren of stuurboord uit richting IJsselmeer. De haven ligt op ongeveer 15 minuten vaart vanaf de Johan Frisosluis in Stavoren.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt