Industriewei 2

9011WH Jirnsum

+31-85-500-8033

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven De Boarnstream in Jirnsum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Henk Hokwerda
Super schoon en verzorgd ,mooie ruime boxen .
Anoniem
De haven is altijd netjes en ook het toiletgebouw is altijd keurig schoon. Verder zijn de voorzieningen op de steigers zoals water, stroom en vuilwaterafzuiging dik in orde. Ook voor de auto is er een veilige parkeerplaats. Folkert A.
Anoniem
Op zich wel mooie gelegen, maar binnen de haven heb ik nog wel wat aanmerkingen. Van mij mag er bijvoorbeeld wat vaker worden schoongemaakt en ook mogen de mensen wat aardiger zijn.

Jachthaven De Boarnstream

4.0 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven De Boarnstream is een unieke jachthaven. Het is gelegen in het midden van het Friese merengebied. De haven grenst aan het oude riviertje De Boorne en het Prinses Margrietkanaal, aan de rand van het nostalgische dorpje Jirnsum. Deze prachtige locatie is een ook perfecte uitvalbasis naar bijvoorbeeld het IJsselmeer of de Waddenzee.

De ligplaatsen zijn ruim bemeten en voorzien van degelijke, hoge steigers die de hele lengte van de boot bestrijken. Elke ligplaats kent z’n eigen onafhankelijke aansluiting van elektra. Op alle steigers kunt u gebruikmaken van stromend water. Dankzij z’n bijzonder ruime opzet is het buitengewoon gemakkelijk manoeuvreren in de jachthaven. De jachthaven beschikt over ca. 200 vaste ligplaatsen.

Alles op Jachthaven De Boarnstream is erop gericht om het u zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Er is voldoende parkeerruimte voor uw auto, u kunt dichtbij uw boot komen om te laden en lossen en er zijn lorries beschikbaar.

Het terrein is beveiligd met een slagboom en automatisch hek. Bovendien wonen de eigenaren op het terrein, waardoor er altijd goed toezicht is.


Faciliteiten
Jachthaven De Boarnstream is een haven die zich onderscheidt met rust, netheid en luxe. De jachthaven kent een prachtige ruime opzet met uitstekende nieuwe faciliteiten. U zult genieten van de vrijheid, de natuur en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Er is veel groen, er zijn speelgelegenheden voor kinderen, zoals schommels en klimtoestellen en een heuse dierenweide met kippen, konijnen en geiten. Op het terrein zijn picknickmogelijkheden en een jeu-de-boulesbaan.

Bovendien kunt u bij ons gebruik maken van een prachtig sanitairgebouw met wasserette. Luxe betegeling, ruime douches en vloerverwarming zijn slechts een paar van de onderdelen die meteen in het oog springen. U kunt van al deze faciliteiten gebruik maken middels een zogeheten sep-key: een sleutel waarmee u direct toegang krijgt tot alle benodigdheden.

Centraal op de jachthaven staat het havenkantoor waar u voor al uw vragen terecht kunt. Ook is hier toeristische informatie verkrijgbaar.


TANKEN
De jachthaven beschikt over een gecertificeerd tankstation. De opslagcapaciteit is 10.000 liter. Er kan vlot getankt worden met een (geijkte) snelheid van 100 liter in circa 3,5 minuut. Tijdens het tanken kunt u ook uw fecaliëntank ledigen en eventueel uw bilge laten reinigen.


LOCATIE
De haven is gelegen aan het Prinses Margrietkanaal en hierdoor via het water uitstekend te bereiken voor grote jachten. Ook is de A32 in de buurt en zijn er logistiek veel mogelijkheden.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt