‘t Oost 12

8713JP Hindeloopen

+31-85-500-8842

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol


Havenmeesters Gemeentehaven Hindeloopen

+31-61-145-6170

sylhus.hylpen@gmail.com

ma-vr van 08:30 t/m 17:30 | weekend van 08:30 t/m 23:00

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Wastafels
Uw ervaringen over Gemeentehaven Hindeloopen in Hindeloopen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Margot
Fantastische dagen gehad in de oude haven van Hindeloopen. Top ontvangst door Havenmeester Anthony, die altijd voor je klaarstaat en je een zeer welkom gevoel geeft. Heerlijk gegeten bij de Hinde. Een prachtig stadje met veel historie en leuke musea en winkeltjes. Wat wil je nog meer! Aanrader!
Ard
De plek bij de sluis aan de damwandzijde is echt te ondiep voor 1,9m diepgang. Ik stel voor om deze te verdiepen op vaargeuldiepte 1 m uit de kant. Wel is van belang dat de damwandplanken diep genoeg zijn geheid destijds. Na een vruchtloze poging om met mijn boot (1,9m) daar langszij te gaan is mij vriendelijk door de havenmeester een goede plek aangewezen om te overnachten. Ik verwijs voor kosten naar een site….. misschien kan het goedkoper. https://www.bodemrichtlijn.nl/Bibliotheek/bodemsaneringstechnieken/g-baggeren-en-transporteren/g5-snijkopzuiger-met-diverse9414/baggeren-en-transporteren-kosten-snijkopzuiger
Elzo en Nicoline
2023 gaat de boeken in als een nat en winderig seizoen. Maar het verblijf in de Haven van Hindeloopen was geweldig mede door de vrolijke en gastvrije havenmeester Antonie. Hij is het zonnetje in huis.

Gemeentehaven Hindeloopen

5.0 van 5 (25 beoordelingen)

De Gemeentehaven Hindeloopen wordt beheerd door Vereniging Hylper Haven. Deze kleine haven was van oudsher een vissershaven waar de fraaie omgeving getuige van is.

U kunt als passant van deze haven gebruik maken, er is water en elektra op de steiger aanwezig. Wilt u echter van het sanitair of de wasserette gebruikmaken dan dient u naar de naastgelegen jachthaven te gaan.

Vanaf de haven is deze pittoreske Friese stad uitstekend te verkennen. Het straatbeeld wordt gesierd door de gezellige straten, smalle grachten en houten bruggen. Daar vindt u tevens uitstekende restaurants en supermarkten.

Uw ervaringen over de Gemeentehaven Hindeloopen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt