‘t Oost 12

8713JP Hindeloopen

+31-85-500-8842

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol


Kuin

+31-64-294-5342

h.j.kuin@ziggo.nl

ma-vr van 08:30 t/m 17:30 | weekend van 08:30 t/m 23:00

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Wastafels
Uw ervaringen over Gemeentehaven Hindeloopen in Hindeloopen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
MOOISTE UITZICHT VAN FRIESLAND!!

Gemeentehaven Hindeloopen

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

De Gemeentehaven Hindeloopen wordt beheerd door Vereniging Hylper Haven. Deze kleine haven was van oudsher een vissershaven waar de fraaie omgeving getuige van is.

U kunt als passant van deze haven gebruik maken, er is water en elektra op de steiger aanwezig. Wilt u echter van het sanitair of de wasserette gebruikmaken dan dient u naar de naastgelegen jachthaven te gaan.

Vanaf de haven is deze pittoreske Friese stad uitstekend te verkennen. Het straatbeeld wordt gesierd door de gezellige straten, smalle grachten en houten bruggen. Daar vindt u tevens uitstekende restaurants en supermarkten.

Uw ervaringen over de Gemeentehaven Hindeloopen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt