Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Gerben van der Weij Watersport

Bootstalling Gerben van der Weij Watersport

Bij Gerben van der Weij Watersport in Leeuwarden kunt u terecht voor winterstalling van uw boot. Het bedrijf is gespecialiseerd in het stallen van sloepen en biedt naast stalling tal van andere diensten aan.

Het bedrijf is gevestigd aan de Tearnzer Wielen, aan de zuidkant van de Friese hoofdstad. Hiervandaan vaart u eenvoudig naar De Alde Feanen en de Friese meren.

Tot de stallingfaciliteiten behoren een ruim buitenstallingsterrein, drie loodsen voor een droge winterstalling. Bij stalling wordt het onderwaterschip van uw boot schoongespoten en winterklaar gemaakt. Vervolgens wordt uw boot opgebokt met behulp van robuuste bokken voor het zorgvuldig stallen van zeil- en motorboten. Naast winterstalling kunt u ook gebruik maken van diensten als onderhoud, reiniging, renovatie en reparatie aan uw vaartuig.

Uw ervaringen over de bootstalling van Gerben van der Weij Watersport in Leeuwarden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt