Himpenserdyk 12

8939BZ Leeuwarden

+31-85-500-8745

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Gerben van der Weij Watersport in Leeuwarden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Gerben van der Weij Watersport

Bij Gerben van der Weij Watersport in Leeuwarden kunt u terecht voor winterstalling van uw boot. Het bedrijf is gespecialiseerd in het stallen van sloepen en biedt naast stalling tal van andere diensten aan.

Het bedrijf is gevestigd aan de Tearnzer Wielen, aan de zuidkant van de Friese hoofdstad. Hiervandaan vaart u eenvoudig naar De Alde Feanen en de Friese meren.

Tot de stallingfaciliteiten behoren een ruim buitenstallingsterrein, drie loodsen voor een droge winterstalling. Bij stalling wordt het onderwaterschip van uw boot schoongespoten en winterklaar gemaakt. Vervolgens wordt uw boot opgebokt met behulp van robuuste bokken voor het zorgvuldig stallen van zeil- en motorboten. Naast winterstalling kunt u ook gebruik maken van diensten als onderhoud, reiniging, renovatie en reparatie aan uw vaartuig.

Uw ervaringen over de bootstalling van Gerben van der Weij Watersport in Leeuwarden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt