Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Stapert Watersport

Bootstalling Stapert Watersport

De bootstalling van Stapert Watersport is gelegen in het Friese plaatsje Earnewald. Het watersportbedrijf is gespecialiseerd is in aluminium jachtbouw. Naast bootstalling kunt u er ook terecht voor onder meer onderhoud en reparatie aan uw boot.

U vindt het bedrijf aan It Wiid, waar vandaan u de fraaie Âlde Faenen, de Friese meren kunt bevaren of plaatsen als Leeuwarden en Drachten kunt bezoeken.

Stapert Watersport heeft meerdere stallingshallen en een moderne werkplaats met een bootkraan. In de zomer periode - vanaf 1 april tot 1 november - zijn er tevens overdekte ligplaatsen te huren. Ook kunt u er uw auto en/of trailer onderdak stallen. In de wintermaanden is er een ruime, geïsoleerde en vorstvrije loods beschikbaar.

Uw ervaringen over de bootstalling van Stapert Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt