De Stripe 6

9264TW Earnewald

+31-85-500-8627

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Stapert Watersport in Earnewald delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Stapert Watersport

De bootstalling van Stapert Watersport is gelegen in het Friese plaatsje Earnewald. Het watersportbedrijf is gespecialiseerd is in aluminium jachtbouw. Naast bootstalling kunt u er ook terecht voor onder meer onderhoud en reparatie aan uw boot.

U vindt het bedrijf aan It Wiid, waar vandaan u de fraaie Âlde Faenen, de Friese meren kunt bevaren of plaatsen als Leeuwarden en Drachten kunt bezoeken.

Stapert Watersport heeft meerdere stallingshallen en een moderne werkplaats met een bootkraan. In de zomer periode - vanaf 1 april tot 1 november - zijn er tevens overdekte ligplaatsen te huren. Ook kunt u er uw auto en/of trailer onderdak stallen. In de wintermaanden is er een ruime, geïsoleerde en vorstvrije loods beschikbaar.

Uw ervaringen over de bootstalling van Stapert Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt