Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf Faber

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachtwerf Faber

5 van 5 (1 beoordelingen)

In het Friese Workum vindt u de bootstalling van Jachtwerf Faber. Wanneer het seizoen eindigt en uw boot moet overwinteren, bent u verzekerd van een uitgebreide dienstverlening.

U vindt de jachtwerf aan It Soal, waarvandaan u eenvoudig naar het IJsselmeer vaart. Het terrein is eenvoudig met de auto bereikbaar en op het terrein vindt u voldoende parkeergelegenheid.

Bij de bootstalling wordt uw boot uit het water gehaald, het onderwaterschip afgespoten en drooggelegd. Voor winterstalling kunt u kiezen uit twee modules: een binnen- of een buitenstalling. Tot de overige dienstverlening behoren onder meer osmosebehandeling, het nakijken van de motor, en onderhouden of renoveren van het teakdek.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Faber delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt