Kaeidyk 14

8711HD Workum

+31-85-500-8358

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Jachtwerf Faber in Workum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
geen betere plek in de regio om je boot te stallen. Professionaliteit ten top!

Jachtwerf Faber

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

In het Friese Workum vindt u de bootstalling van Jachtwerf Faber. Wanneer het seizoen eindigt en uw boot moet overwinteren, bent u verzekerd van een uitgebreide dienstverlening.

U vindt de jachtwerf aan It Soal, waarvandaan u eenvoudig naar het IJsselmeer vaart. Het terrein is eenvoudig met de auto bereikbaar en op het terrein vindt u voldoende parkeergelegenheid.

Bij de bootstalling wordt uw boot uit het water gehaald, het onderwaterschip afgespoten en drooggelegd. Voor winterstalling kunt u kiezen uit twee modules: een binnen- of een buitenstalling. Tot de overige dienstverlening behoren onder meer osmosebehandeling, het nakijken van de motor, en onderhouden of renoveren van het teakdek.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Faber delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt