Buitenstvallaat 15

9204WX Drachten

+31-85-500-8055

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Jachtwerf Bolt B.V. in Drachten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Jachtwerf Bolt B.V.

De botenstalling van Jachtwerf Bolt B.V. vindt u in Drachten, aan de Nije Drait. Naast stallingmogelijkheden biedt het bedrijf uiteenlopende diensten voor uw boot.

Vanuit de haven kunt u onder meer naar het Smeliester Sân en de Friese Meren varen. De jachtwerf is per auto goed bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid met een slagboom.

Tot de dienstverlening van de werf behoren overdekte en open winterstalling voor ca. 350 boten. De stallingloodsen zijn afgesloten met codesloten. Er is een hijskraan aanwezig voor boten tot 40 ton. Voor de regio Drachten en De Wilgen is er een gratis haal-en-brengservice beschikbaar. Eveneens kunt u bij Bolt B.V. terecht voor onderhoud, reparatie en verkoop van uw jacht.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Bolt B.V. delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt