Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf Bolt B.V.

Jachtwerf Bolt B.V.

De botenstalling van Jachtwerf Bolt B.V. vindt u in Drachten, aan de Nije Drait. Naast stallingmogelijkheden biedt het bedrijf uiteenlopende diensten voor uw boot.

Vanuit de haven kunt u onder meer naar het Smeliester Sân en de Friese Meren varen. De jachtwerf is per auto goed bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid met een slagboom.

Tot de dienstverlening van de werf behoren overdekte en open winterstalling voor ca. 350 boten. De stallingloodsen zijn afgesloten met codesloten. Er is een hijskraan aanwezig voor boten tot 40 ton. Voor de regio Drachten en De Wilgen is er een gratis haal-en-brengservice beschikbaar. Eveneens kunt u bij Bolt B.V. terecht voor onderhoud, reparatie en verkoop van uw jacht.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Bolt B.V. delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt