Strânwei 7

8754HA Makkum

+31-85-500-8351

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Jachtservice Zuidwaard in Makkum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Jachtservice Zuidwaard

In het Friese plaatsje Makkum aan het IJsselmeer vindt u de bootstalling van Jachtservice Zuidwaard. Het bedrijf is gespecialiseerd in het in- en uit het water halen van jachten.

Het bedrijf beschikt over een 80-tons kolomzwenkkraan, die zeer geschikt is voor catamarans. Wanneer de mast eraf moet kan uw boot uiteraard ook gehesen worden. Voor de transport van jachten is er een hydraulische botenwagen aanwezig die deze naar elke gewenste plek kan verplaatsen.

Er is een ruim terrein aanwezig waar jachten buiten gestald worden. Eventueel kan uw jacht ook getransporteerd worden naar hallen in de omgeving voor overdekte stalling. Naast hijs- en stallingsdienstverlening kunt u hier ook terecht voor refitting, onderhoud en reparaties aan jachten.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtservice Zuidwaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt