Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Jachtservice Zuidwaard

Bootstalling Jachtservice Zuidwaard

In het Friese plaatsje Makkum aan het IJsselmeer vindt u de bootstalling van Jachtservice Zuidwaard. Het bedrijf is gespecialiseerd in het in- en uit het water halen van jachten.

Het bedrijf beschikt over een 80-tons kolomzwenkkraan, die zeer geschikt is voor catamarans. Wanneer de mast eraf moet kan uw boot uiteraard ook gehesen worden. Voor de transport van jachten is er een hydraulische botenwagen aanwezig die deze naar elke gewenste plek kan verplaatsen.

Er is een ruim terrein aanwezig waar jachten buiten gestald worden. Eventueel kan uw jacht ook getransporteerd worden naar hallen in de omgeving voor overdekte stalling. Naast hijs- en stallingsdienstverlening kunt u hier ook terecht voor refitting, onderhoud en reparaties aan jachten.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtservice Zuidwaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt