Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Aldert Van Der Meer Dokkum

Bootstalling Aldert Van Der Meer Dokkum

In het Friese Dokkum vindt u de bootstalling van Aldert Van Der Meer. Naast het stallen van uw boot kunt u hier ook terecht voor alle denkbare reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

U vindt de bootstalling aan de Eewal in het westen van Dokkum. Het bedrijf ligt aan de Dokkumer Ee en is per boot te bereiken.

Aldert Van Der Meer is gespecialiseerd in scheepsbetimmeringen, schilderwerken en het renoveren en onderhouden van onder andere motorboten, zeiljachten en sloepen.

Uw ervaringen over de bootstalling van Aldert Van Der Meer in Dokkum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de bootstalling zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt