Leemkade 4

8317RH Kraggenburg

+31-85-500-8761

Inchecken: voor 13:13

Uitchecken: voor 13:13

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Kraggenburg in Kraggenburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Kraggenburg

De jachthaven van WSV Kraggenburg is gelegen in het gelijknamige plaatsje in Flevoland. In deze groene en gemoedelijke omgeving kunt u naast mooie vaartochten ook uitstekend wandelen en fietsen.

U vindt de haven aan de Leemvaart, ten noorden van Kraggenburg, aan de zuidkant van het Waterloopbos. Vanuit de haven kunt u onder andere naar het Natuurpark Weerribben de Wieden en het Zwarte Meer varen. Plaatsen als Marknesse, Vollenhove en Blokzijl zijn eveneens goed te bereiken voor een bezoek.

In de haven zijn 97 vaste ligplaatsen en ca. 40 passantenplaatsen aanwezig. Bij aankomst kunt u op aanwijzing van de havenmeester, of eventueel in een vrije box, aanmeren. Tot de voorzieningen in de haven behoren: douches, toiletten, wifi, elektriciteit, vuilwaterafzuigstation, slechtweervoorziening en een parkeerplaats. In het dorp vindt u een bar en cafetaria.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Kraggenburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt