Leemkade 4

8317RH Kraggenburg

+31-85-500-8761

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Kraggenburg in Kraggenburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Petra Renique
Wij zijn niet zo enthousiast. Ik brak bijna mijn enkel bij uitstappen op de zeer slechte steenachtige kade. Op zoek naar havenmeester, niet te vinden, maar bleek in stacaravan op terrein te wonen. Dus kregen we geen info over hoe of wat, gewoon zelf uitvinden. Er staat bord op de havenweide van een plaatstelijke bistro, met pijl hoe te bereiken...ze sturen je het bos inge ... Na stevige wandeling hebben we de bistro gevonden...maar die was net die dag gesloten, maar stond niet op het bord!!!! Kleine moeite toch? En...van goed werkende wifi hebben we in de 2 dagen dat we er verbleven, niets gemerkt. Wel dat diverse booteigenaren uit regio er hun boot kwamen wassen.... Al wandelend door de haven zagen we het grote verschil tussen vaste ligplaatshouders en...passanten! Bij mooi weer de omgeving vast geweldig, wij troffen het niet door de plensregen vsn de afgelioen dagen die de kleileemlaag van het bos in een grote modderpoel veranderden, niet geweldig als je met honden op pad wilt. We zijn er geweest, hebben heerlijk in het plaatselijke hotel gegeten waar ook onze honden welkom waren, maar een 2de jeer naar Kraggenburg???

Jachthaven WSV Kraggenburg

De jachthaven van WSV Kraggenburg is gelegen in het gelijknamige plaatsje in Flevoland. In deze groene en gemoedelijke omgeving kunt u naast mooie vaartochten ook uitstekend wandelen en fietsen.

U vindt de haven aan de Leemvaart, ten noorden van Kraggenburg, aan de zuidkant van het Waterloopbos. Vanuit de haven kunt u onder andere naar het Natuurpark Weerribben de Wieden en het Zwarte Meer varen. Plaatsen als Marknesse, Vollenhove en Blokzijl zijn eveneens goed te bereiken voor een bezoek.

In de haven zijn 97 vaste ligplaatsen en ca. 40 passantenplaatsen aanwezig. Bij aankomst kunt u op aanwijzing van de havenmeester, of eventueel in een vrije box, aanmeren. Tot de voorzieningen in de haven behoren: douches, toiletten, wifi, elektriciteit, vuilwaterafzuigstation, slechtweervoorziening en een parkeerplaats. In het dorp vindt u een bar en cafetaria.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Kraggenburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt