Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Kraggenburg

Jachthaven WSV Kraggenburg

De jachthaven van WSV Kraggenburg is gelegen in het gelijknamige plaatsje in Flevoland. In deze groene en gemoedelijke omgeving kunt u naast mooie vaartochten ook uitstekend wandelen en fietsen.

U vindt de haven aan de Leemvaart, ten noorden van Kraggenburg, aan de zuidkant van het Waterloopbos. Vanuit de haven kunt u onder andere naar het Natuurpark Weerribben de Wieden en het Zwarte Meer varen. Plaatsen als Marknesse, Vollenhove en Blokzijl zijn eveneens goed te bereiken voor een bezoek.

In de haven zijn 97 vaste ligplaatsen en ca. 40 passantenplaatsen aanwezig. Bij aankomst kunt u op aanwijzing van de havenmeester, of eventueel in een vrije box, aanmeren. Tot de voorzieningen in de haven behoren: douches, toiletten, wifi, elektriciteit, vuilwaterafzuigstation, slechtweervoorziening en een parkeerplaats. In het dorp vindt u een bar en cafetaria.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Kraggenburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt