Sluis 7

1357NZ Almere

+31-85-500-8527

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Gemeente Almere : Jachthaven Gemeentehaven Almere in Almere delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Gemeente Almere : Jachthaven Gemeentehaven Almere

In Jachthaven (gemeentelijke passantenhaven) Almere kunt u afmeren aan de kade of in een box aan één van de steigers. U ligt hier een stuk gezelliger, maar natuurlijk ook luidruchtiger, dan in de jachthaven. Rondom de havenkom zijn diverse winkels, restaurants en terrasjes.

Op de meeste plaatsen is elektra beschikbaar. Water is via een centraal tappunt te tanken. Het sanitair is in orde en het liggeld bedraagt €0,85/m.

Vanuit het Weerwater kunt u heel Almere ontdekken via het water. Binnen no time bent u op de Noorderplassen en het Gooimeer. Vaar door de leuke vaarten en grachten in Almere en geniet van het mooie weer.

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Almere delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt