Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Herkingen

Jachthaven WSV Herkingen

De jachthaven van WSV Herkingen is gelegen aan het Grevelingenmeer. Met moderne voorzieningen en het weidse meer aan uw voeten is hier genoeg te beleven voor jong en oud.

Aan dit grootste zoutwatermeer van Europa kunt u uitstekend watersporten of genieten van de unieke flora en onderwaterfauna. U kunt de verenigingshaven bereiken via de vaargeul (max. diepgang is 2,10 m.).

In de haven zijn 350 ligplaatsen aanwezig. Voor passanten is er altijd plek. U kunt u melden bij de meldsteiger. De haven heeft het Blauwe Vlag-keurmerk waardoor de service en faciliteiten van hoogstaande kwaliteit zijn. Zo vindt u er naast sanitair ook drinkwater en elektra aan de steigers, een wasserette en wifi. Voor de kinderen zijn er speelplaatsen. Op loopafstand vindt u diverse winkels - inclusief een watersportwinkel - en horeca.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Herkingen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt