Jachthaven 1

3249AX Herkingen

+31-85-500-8021

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Herkingen in Herkingen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Herkingen

De jachthaven van WSV Herkingen is gelegen aan het Grevelingenmeer. Met moderne voorzieningen en het weidse meer aan uw voeten is hier genoeg te beleven voor jong en oud.

Aan dit grootste zoutwatermeer van Europa kunt u uitstekend watersporten of genieten van de unieke flora en onderwaterfauna. U kunt de verenigingshaven bereiken via de vaargeul (max. diepgang is 2,10 m.).

In de haven zijn 350 ligplaatsen aanwezig. Voor passanten is er altijd plek. U kunt u melden bij de meldsteiger. De haven heeft het Blauwe Vlag-keurmerk waardoor de service en faciliteiten van hoogstaande kwaliteit zijn. Zo vindt u er naast sanitair ook drinkwater en elektra aan de steigers, een wasserette en wifi. Voor de kinderen zijn er speelplaatsen. Op loopafstand vindt u diverse winkels - inclusief een watersportwinkel - en horeca.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Herkingen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt