Gaagweg 7

2636AJ Schipluiden

+31-85-500-8794

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Douches
Walstroom
Afvalstation
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven Schipluiden in Schipluiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Fantastische haven, keurig netjes onderhouden. Met mooie aanlegsteigers. Een plezier om hier te mogen liggen met de sloep.

Jachthaven Schipluiden

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

In de jachthaven liggen voornamelijk sloepen en motorkruisers aangezien het vaargebied bij uitstek geschikt is voor dit type boten. Het vaargebied kenmerkt zich door eindeloze vaarten temidden van het mooie Midden Delfland met meren en natuurgebieden. Uitermate geschikt voor vele boeiende dagtochten. Wie verder weg wil kan zijn hart ophalen want vanuit Jachthaven Schipluiden zijn alle mooie vaargebieden in Zuid Holland evenals de haven van Rotterdam prima bereikbaar.Jachthaven Schipluiden is vooral een rustige haven. Er is een gezellig koffiepunt. Het verrichten van onderhoud aan schepen en motoren is niet mogelijk. Dit wordt over gelaten aan gespecialiseerde bedrijven in de omgeving. Een bewuste keuze om de rustige sfeer in de haven te bewaren.

De haven heeft een mogelijkheid om uw schip op de kant te laten overwinteren. De boot kan door middel van een kraan op bokken gezet worden. Tevens is er een mogelijkheid voor het stallen van trailers met of zonder boot.

De ingang van de haven is voorzien van een elektrisch toegangshek dit ter bescherming van de haven en snel doorstromen van het verkeer. Naast het toegangshek bevindt zich de ondergrondse container voor het afval. Voor de beveiliging is de haven voorzien van camera`s. Er is ook een fietsbrug aanwezig om op een veilige manier vanuit de haven het fietspad te bereiken. Ieder jaar wordt er een havenborrel gegeven voor alle ligplaatshouders. Ook is iedereen welkom voor een rondleiding over de haven.

Uw ervaringen over Jachthaven Schipluiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt