Havendam 23

3161XB Rhoon

010-791-0005

350

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kindervoor zieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Gemeentehaven Rhoon

Jachthaven Rhoon is een moderne jachthaven, rondom in het groen, centraal gelegen. Met meer dan driehonderd vaste ligplaatsen en uitstekende voorzieningen voor passanten, tegen vriendelijke tarieven.

Deze jachthaven beschikt over een ondergrondse vuil afstort, een volledig beveiligde en geautomatiseerde toegang, een brandstofstation met benzine en diesel en een moderne sanitaire voorziening. Ook voert deze jachthaven de Blauwe Vlag.

Passanten moeten zich altijd eerst bij de havenmeester melden, die hen vervolgens doorstuurt naar een lege plaats aan een van de steigers. In Jachthaven Rhoon is geen aparte passantensteiger.

Uw ervaringen over Jachthaven de Rhoon delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt