Havendam 23

3161XB Rhoon

+31-85-500-8711

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Rhoon in Rhoon delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Klein
Mooie jachthaven in een groene oase met veel voorzieningen in en om de haven. Nabijgelegen; Restaurants Abel, Tasman, Eetcafe De Gouden Arend Stiltegebied de Rhoonse Grienden, Rotterdam Centrum nabij (20 minuten vanaf metrostation Rhoon) Kinderspeelbad AAP Zeker een bezoek waard!

Jachthaven Gemeentehaven Rhoon

Jachthaven Rhoon is een moderne jachthaven, rondom in het groen, centraal gelegen. Met meer dan driehonderd vaste ligplaatsen en uitstekende voorzieningen voor passanten, tegen vriendelijke tarieven.

Deze jachthaven beschikt over een ondergrondse vuil afstort, een volledig beveiligde en geautomatiseerde toegang, een brandstofstation met benzine en diesel en een moderne sanitaire voorziening. Ook voert deze jachthaven de Blauwe Vlag.

Passanten moeten zich altijd eerst bij de havenmeester melden, die hen vervolgens doorstuurt naar een lege plaats aan een van de steigers. In Jachthaven Rhoon is geen aparte passantensteiger.

Uw ervaringen over Jachthaven de Rhoon delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt