Jachthavenweg 3

4486CZ Colijnsplaat

+31-85-500-8433

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Noord-Beveland in Colijnsplaat delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Noord-Beveland

De jachthaven van WSV Noord-Beveland is gelegen in Colijnsplaat, aan de Oosterschelde. De haven voert de blauwe vlag en in de omgeving is van alles te beleven.

Langs de zeedijken rondom de haven liggen uitgestrekte natuurgebieden. Hier kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. Voor gezinnen met kleine kinderen is er een strandje aanwezig onder de noordelijke havendam. Nabij camping De Orisant kunt u zwemmen in een getijdenzeebad.

De jachthaven beschikt over 550 ligplaatsen voor boten van 7 tot 20 meter lengte. De diepte van de haven is 2,6 meter.
Passanten zijn welkom en kunnen zich melden aan de steiger. Zij krijgen altijd een box toegewezen. Aan de steigers vindt u elektra-aansluiting, water en huisvuilcontainers. In het centraal gelegen clubhuis zijn de sanitaire voorzieningen aanwezig, zoals (invalide)toiletten, douches en een wasserette. Op het gehele terrein is gratis wifi beschikbaar. Op loopafstand van de haven vindt u diverse horecagelegenheden en winkels.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Noord-Beveland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt