Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Noord-Beveland

Jachthaven WSV Noord-Beveland

De jachthaven van WSV Noord-Beveland is gelegen in Colijnsplaat, aan de Oosterschelde. De haven voert de blauwe vlag en in de omgeving is van alles te beleven.

Langs de zeedijken rondom de haven liggen uitgestrekte natuurgebieden. Hier kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. Voor gezinnen met kleine kinderen is er een strandje aanwezig onder de noordelijke havendam. Nabij camping De Orisant kunt u zwemmen in een getijdenzeebad.

De jachthaven beschikt over 550 ligplaatsen voor boten van 7 tot 20 meter lengte. De diepte van de haven is 2,6 meter.
Passanten zijn welkom en kunnen zich melden aan de steiger. Zij krijgen altijd een box toegewezen. Aan de steigers vindt u elektra-aansluiting, water en huisvuilcontainers. In het centraal gelegen clubhuis zijn de sanitaire voorzieningen aanwezig, zoals (invalide)toiletten, douches en een wasserette. Op het gehele terrein is gratis wifi beschikbaar. Op loopafstand van de haven vindt u diverse horecagelegenheden en winkels.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Noord-Beveland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt