Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

G.W.V. De Werf

G.W.V. De Werf

Goes is in de 10e eeuw ontstaan aan de oever van een kreek, die Korte Gos (Curtagosum) heette. Deze kreek werd de aanloop (kanaal) naar Goes. De kreek had een inham, het zgn. Molengat; hieraan lag in de 15e eeuw een scheepswerfje.

Jaren later, in 1928, ging dit werfje over in handen van Mr. Fransen van de Putte. Hij huurde de zijarm van de haven. Zijn zoon nam in 1948 het roer over en besloot met een aantal kompanen een watersportvereniging op te richten. De zijarm werd verbreed en alle werkzaamheden werden door de toenmalige leden uitgevoerd. Op 11 november 1948 was dit een feit. De Goese Watersportvereniging "De Werf" was geboren!

Drie jaar later had de club een fraai uitgevoerde haven, een clubhuis en er kwam een heus verenigingsvaantje.

clubvaantje-de-werf

Weer later werd de Bleekveldsche Barrière aangekocht. Hierop werd het huisje van de havenmeester gebouwd. De rest werd uitgegraven en in 1953 was er een feestelijke opening van de tweede havenkom.

Tot op heden worden alle werkzaamheden om Jachthaven "De Werf" in stand te houden uitgevoerd door de leden. Zij zorgen ervoor dat de Jachthaven "De Werf" er pico bello blijft uitzien.

U vindt op de haven:

* Een kinderspeeltuin
* Een clubhuis
* Toiletten, douches en wastafels
* Drinkwater
* Vuilcontainers
* Stortplaats chemisch toilet
* Stortplaats afgewerkte olie

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt