Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Beatrixhaven Yerseke

5 van 5 (1 beoordelingen)

Beatrixhaven Yerseke

5 van 5 (1 beoordelingen)

De Prinses Beatrixhaven is de jachthaven - passantenhaven van Yerseke. De haven biedt ligplaats aan ca. 100 jachten, tevens is hier ca. 140 m afmeergelegenheid langs steigers. Deze afmeergelegenheid wordt gebruikt voor de opvang van passanten.

Passanten dienen zich te melden bij de havenmeester , deze is bereikbaar via Marifoonkanaal 74 of telefonisch (06) 22 55 67 44 of melden op het havenkantoor (0113) 57 31 26 . Als de havenmeester niet aanwezig is, meert u af aan de passantensteiger of aan één van de kopsteigers van de K- of L- steiger. Zonder toestemming niet aanleggen in een box van de Beatrixhaven of Prins Willem Alexanderhaven.

Havengeld: Het havengeld voor uw boot bedraagt : € 1.75 per meter en toeristenbelasting € 0,65 per persoon per nacht. Het drinkwater en het gebruik van elektriciteit tot een maximum stroomafname van 10 Amp is in het liggeld inbegrepen.

De haven is voorzien van een sanitairgebouw met o.a. douchevoorzieningen, gezinsdouche, baby-aankleedtafel e.d.

Hier vindt u tevens het clubgebouw van Watersportvereniging Yerseke. Als de WVY-vlag is gehesen op het gebouw, is het clubgebouw open.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt