Kettingweg 1

4401KX Yerseke

+31-85-500-8832

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Toiletten
Uw ervaringen over Beatrixhaven Yerseke in Yerseke delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Monique Hurkmans M/V JOY
Gastvrije jachthaven met fijne havenmeesters die altijd meedenken om aan de wensen tegemoet te komen. Mooi steigers, schoon sanitair. Altijd een feest om daar te kunnen zijn. Combineer het met een trip op de oesterbaron om te ervaren hoe de oesters gekweekt worden. Dank aan Jorgen en Rinus :)
Anoniem
Schitterende haven aan de Oosterschelde met goede faciliteiten en een gezellig clubgebouw. Tophaven

Beatrixhaven Yerseke

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

De Prinses Beatrixhaven is de jachthaven - passantenhaven van Yerseke. De haven biedt ligplaats aan ca. 100 jachten, tevens is hier ca. 140 m afmeergelegenheid langs steigers. Deze afmeergelegenheid wordt gebruikt voor de opvang van passanten.

Passanten dienen zich te melden bij de havenmeester , deze is bereikbaar via Marifoonkanaal 74 of telefonisch (06) 22 55 67 44 of melden op het havenkantoor (0113) 57 17 26 . Als de havenmeester niet aanwezig is, meert u af aan de passantensteiger of aan één van de kopsteigers van de K- of L- steiger. Zonder toestemming niet aanleggen in een box van de Beatrixhaven of Prins Willem Alexanderhaven.

Havengeld: Het havengeld voor uw boot bedraagt : € 1.75 per meter en toeristenbelasting € 0,65 per persoon per nacht. Het drinkwater en het gebruik van elektriciteit tot een maximum stroomafname van 10 Amp is in het liggeld inbegrepen.

De haven is voorzien van een sanitairgebouw met o.a. douchevoorzieningen, gezinsdouche, baby-aankleedtafel e.d.

Hier vindt u tevens het clubgebouw van Watersportvereniging Yerseke. Als de WVY-vlag is gehesen op het gebouw, is het clubgebouw open.

Streefdiepte:

NAP -4.00 m

LAT = NAP -2.03 m

Minimale waterdiepte ten opzichte van LAT 1.97 m


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt