Molendijkseweg 8

4401NM Yerseke

+31-85-500-8811

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Maritiem Service Yerseke in Yerseke delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ton
Waardeloze eigenaar Zonde van je tijd om hier heen te gaan.
Stallingsbedrijf

Bootstalling Maritiem Service Yerseke

In het Zeeuwse plaatsje Yerseke vindt u de bootstalling van Maritiem Service Yerseke. Het bedrijf is gespecialiseerd in stalling, reparatie en onderhoud aan boten.

Voor de stalling van uw boot beschikt het bedrijf over eigen jukken. Daarbij heeft u verschillende mogelijkheden: stalling op een afgesloten buitenterrein, in een geïsoleerde ruimte met verharde vloeren of op een eigen trailer. Er is ook een aparte onderhoudsruimte waarin u aan uw boot kunt werken. Wanneer het koud is wordt de ruimte verwarmd. Tevens is er een winkel aanwezig voor diverse onderhoudsmaterialen en scheepsbenodigdheden.

Naast stalling biedt Maritiem Service Yerseke advies, reparatie en onderhoudswerkzaamheden. Er kunt hier terecht voor onder meer: antifoulingbehandeling, osmosebehandeling, schilderwerkzaamheden en inbouw van apparatuur.

Uw ervaringen over de bootstalling van Maritiem Service Yerseke delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt