Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Maritiem Service Yerseke

Bootstalling Maritiem Service Yerseke

In het Zeeuwse plaatsje Yerseke vindt u de bootstalling van Maritiem Service Yerseke. Het bedrijf is gespecialiseerd in stalling, reparatie en onderhoud aan boten.

Voor de stalling van uw boot beschikt het bedrijf over eigen jukken. Daarbij heeft u verschillende mogelijkheden: stalling op een afgesloten buitenterrein, in een geïsoleerde ruimte met verharde vloeren of op een eigen trailer. Er is ook een aparte onderhoudsruimte waarin u aan uw boot kunt werken. Wanneer het koud is wordt de ruimte verwarmd. Tevens is er een winkel aanwezig voor diverse onderhoudsmaterialen en scheepsbenodigdheden.

Naast stalling biedt Maritiem Service Yerseke advies, reparatie en onderhoudswerkzaamheden. Er kunt hier terecht voor onder meer: antifoulingbehandeling, osmosebehandeling, schilderwerkzaamheden en inbouw van apparatuur.

Uw ervaringen over de bootstalling van Maritiem Service Yerseke delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt