Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportcentrum Vinkeveen Haven

5 van 5 (1 beoordelingen)

Watersportcentrum Vinkeveen Haven

5 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven van Watersportcentrum Vinkeveen Haven is gelegen aan de zuidwestelijke kant van de Vinkeveense plassen. De omgeving van de haven biedt vele mogelijkheden. Naast fraaie vaartochten over de plassen kunt u er ook uitstekend wandelingen en fietstochten maken.

U vindt het watersportcentrum iets ten zuiden van de Provincialeweg op de kruising met de Herenweg. Op het terrein zijn ca. 50 parkeerplaatsen aanwezig. Een vergelijkbare openbare parkeerplaats bevindt zich op korte loopafstand, aan de overzijde van de Herenweg.

In de haven zijn vaste ligplaatsen aanwezig voor sloepen, klassieke schepen of open zeilboten. Deze zijn onderverdeeld in onderverdeeld in 6, 7, en 8+ boxen (vanaf 7 meter met vingerpier). Tot de voorzieningen behoren onder meer sanitair, stortplaats voor chemisch toilet en bilgewater, drinkwatertappunten en fietsverhuur. Nabij vindt u ook een bed & breakfast en een pannenkoekenrestaurant.

Uw ervaringen over jachthaven van Watersportcentrum Vinkeveen Haven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt