Herenweg 144

3645DT Vinkeveen

+31-85-500-8367

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Watersportcentrum Vinkeveen Haven in Vinkeveen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
ideale plek voor je boot. hele vriendelijke mensen die van alles voor je kunnen regelen als dat nodig is. Aanrader!

Watersportcentrum Vinkeveen Haven

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven van Watersportcentrum Vinkeveen Haven is gelegen aan de zuidwestelijke kant van de Vinkeveense plassen. De omgeving van de haven biedt vele mogelijkheden. Naast fraaie vaartochten over de plassen kunt u er ook uitstekend wandelingen en fietstochten maken.

U vindt het watersportcentrum iets ten zuiden van de Provincialeweg op de kruising met de Herenweg. Op het terrein zijn ca. 50 parkeerplaatsen aanwezig. Een vergelijkbare openbare parkeerplaats bevindt zich op korte loopafstand, aan de overzijde van de Herenweg.

In de haven zijn vaste ligplaatsen aanwezig voor sloepen, klassieke schepen of open zeilboten. Deze zijn onderverdeeld in onderverdeeld in 6, 7, en 8+ boxen (vanaf 7 meter met vingerpier). Tot de voorzieningen behoren onder meer sanitair, stortplaats voor chemisch toilet en bilgewater, drinkwatertappunten en fietsverhuur. Nabij vindt u ook een bed & breakfast en een pannenkoekenrestaurant.

Uw ervaringen over jachthaven van Watersportcentrum Vinkeveen Haven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt