Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Oldenburger

Jachthaven Oldenburger

De jachthaven is gelegen aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen, de weg die de noord of te wel grote plas scheidt van de zuid of midden plas. De jachthaven heeft een open verbinding met de grote plas, vooral zeilers kunnen bijna direct weg zeilen. De ligging is 5 min. vanaf de A2 afslag Abcoude(3) of afslag Vinkeveen ( 4) Het centrum van Vinkeveen ligt op 15 minuten lopen alwaar diverse winkels aanwezig zijn. Een supermarkt ( AH) is op 1700mtr afstand. Restaurants op loopafstand.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt