Sluisweg 10

7602PR Almelo

+31-85-500-8659

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. de Brug in Almelo delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. de Brug

Een mooie rustige jachthaven net buiten het centrum van Almelo. De haven bestaat uit 49 boxen met een verdeling van vaste, zomer en winter ligplaatsen.

De vereniging wordt gerund door haar leden, hierdoor ontstaat een gezellige huiselijke sfeer. Vele handen maken immers licht werk! De haven ligt op een steenworp afstand van het centrum van Almelo, deze is met het openbaar vervoer bereikbaar. Hier treft u de nodige horecagelegenheden en winkels aan.Op loopafstand bevinden zich tankstations en is er de mogelijkheid om op werkdagen gasflessen te ruilen, te laten vullen of te kopen.

Jachthaven WSV de Brug ligt op 2 kilometer afstand van het centrum van de stad Almelo, op de splitsing Overijsselskanaal, Twentekanaal en Kanaal Almelo de Haandrik en ligt op een mooie plek langs de rietkraag.

Het centrum van Almelo, waar u talloze horeca gelegenheden en winkels aantraft, is per fiets of openbaar vervoer makkelijk te bereiken.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt