Haven NZ 67

7607ET Almelo

+31-85-500-8401

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Almelo Centrum in Almelo delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Almelo Centrum

Sinds april 1998 bezit de gemeente Almelo een 'parel' van een jachthaven in het centrum van de stad. Het woord 'parel' is niet toevallig bedacht of verzonnen maar letterlijk uitgesproken door een gerenommeerd persoon als passant in jachthaven 'Almelo Centrum'. De lof over de jachthaven en zijn High-tech uitstraling is zonder twijfel te danken aan de moderne, klantvriendelijke inrichting naar de wensen van de watersporter.

De jachthaven heeft ruimte voor 90 tot 120 jachten en is omgeven door appartementen en enkele winkels die in harmonie zijn met het gegeven 'water'. De jachthaven wordt niet alleen door passanten gebruikt, maar ook voor een vaste ligplaats kan men er terecht.
Er zijn diverse moderne voorzieningen zoals (invaliden) toiletten, wastafels, (invaliden) douches, stroom-aansluitingen op de drijvende steigers en op de kade, wasmachine, wasdroger, Bilgenpomp, mogelijkheid om een chemisch toilet te legen en een plek om drinkwater te tanken. De meeste voorzieningen zijn te vinden in en aan het historische gebouw de 'Houtstek' genaamd, die eveneens is voorzien van moderne apparatuur zoals een vingerscan systeem voor de toegangscontrole en een camerasysteem om de gehele jachthaven te kunnen bewaken. En binnenkort draadloos internet van WifiTenne.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt