Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Almelo Centrum

Jachthaven Almelo Centrum

Sinds april 1998 bezit de gemeente Almelo een 'parel' van een jachthaven in het centrum van de stad. Het woord 'parel' is niet toevallig bedacht of verzonnen maar letterlijk uitgesproken door een gerenommeerd persoon als passant in jachthaven 'Almelo Centrum'. De lof over de jachthaven en zijn High-tech uitstraling is zonder twijfel te danken aan de moderne, klantvriendelijke inrichting naar de wensen van de watersporter.

De jachthaven heeft ruimte voor 90 tot 120 jachten en is omgeven door appartementen en enkele winkels die in harmonie zijn met het gegeven 'water'. De jachthaven wordt niet alleen door passanten gebruikt, maar ook voor een vaste ligplaats kan men er terecht.
Er zijn diverse moderne voorzieningen zoals (invaliden) toiletten, wastafels, (invaliden) douches, stroom-aansluitingen op de drijvende steigers en op de kade, wasmachine, wasdroger, Bilgenpomp, mogelijkheid om een chemisch toilet te legen en een plek om drinkwater te tanken. De meeste voorzieningen zijn te vinden in en aan het historische gebouw de 'Houtstek' genaamd, die eveneens is voorzien van moderne apparatuur zoals een vingerscan systeem voor de toegangscontrole en een camerasysteem om de gehele jachthaven te kunnen bewaken. En binnenkort draadloos internet van WifiTenne.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt