Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf De Boeier

Jachtwerf De Boeier

Jachthaven de Boeier is gelegen in Aalsmeer. U vindt de haven en werf aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer.

Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar prachtige streken als de Westeinderplassen, Nieuwe Meer of Braassemermeer.

In de haven kunt u terecht voor zowel zomer- als winterstalling.
In de zomerperiode kunt u uw boot buiten in het water langs een steiger of in een box laten stallen, of overdekt in het water in een afsluitbaar botenhuis. In de winterperiode heeft u uiteenlopende stallingsmogelijkheden. Er zijn bescheiden faciliteiten aanwezig zoals, water en elektriciteit aan de steiger, maar geen sanitaire voorzieningen. U kunt ook bij deze jachtwerf terecht voor helling-, schilder, en timmerwerkzaamheden.

Uw ervaringen over Jachthaven de Boeier BV delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt