Stommeerweg 2

1431EW Aalsmeer

+31-85-500-8554

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.V. Nieuwe Meer in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.V. Nieuwe Meer

De haven van Watersportvereniging Nieuwe Meer beschikt over vele faciliteiten. Naast de 50 boten op de wal vinden ruim 200 boten er een ligplaats. Zowel zeilboten, motorboten als ook sloepen zijn welkom. Bewaakte winterstalling behoort eveneens tot de mogelijkheden.
Alle steigers zijn voorzien van Wifi, wateraansluitingen en een individuele elektriciteitsaansluiting met een verbruiksmeter. In 2011 is begonnen met renovatie en vervanging van bestaande steigers. Ook in de komende jaren zullen de steigers waar nodig worden gerepareerd of vervangen.

Uiteraard zijn er moderne toilet- en douchegelegenheden. Op de Kolendam treft u een eigen vuilwaterpompinstallatie aan zodat u ook bij de haven van de Nieuwe Meer uw vuilwatertank kunt laten legen. Eveneens is er een zeilenloods om uw zeilen te laten drogen.
Ook in veiligheid op de haven is door de vereniging geïnvesteerd. In de hal van het clubgebouw is een AED aanwezig en een grote groep NM leden wordt jaarlijks geschoold en zijn in het bezit van een reanimatiediploma. Deze leden zijn herkenbaar aan de AED stickers die op de elektra aansluiting voor het ligplaats is aangebracht. Daarnaast zijn voldoende reddingsboeien en brandblussers aanwezig en zijn op alle steigers voldoende trappen aangebracht om bij een onvrijwillige tewaterlating weer veilig op het droge te kunnen klimmen.

arend op de Westeinder Plas is de gemeente Aalsmeer herkenbaar vanwege de markante watertoren die al vanaf Leimuiden zichtbaar is en als een baken langs de plas is geplaatst. Daarnaast verwierf Aalsmeer grote bekendheid vanwege de bloemkwekerijen, de bloemenveiling en de studio’s.

Als u er met de fiets op uit trekt dan heeft de omgeving van Aalsmeer ook het nodige te bieden. Het Groene Hart ligt onder handbereik maar ook zaken als de forten van de Stelling van Amsterdam dat als verdedigingslinie dienst heeft gedaan, zijn de moeite van het bezoeken waard.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt