Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Ten Broek Watersport

Jachthaven Ten Broek Watersport

De jachthaven van Ten Broek Watersport B.V. is gelegen aan de Ringvaart in het noorden van Aalsmeer. U vindt de haven aan de achterzijde van de Oosteinderweg 105, tussen de Westeinderplassen en de Nieuw-Meer.

Als passant bent u van harte welkom in de haven. Vanuit hier kunt u vaarwateren als het Braassemermeer, de Kagerplassen, Wijde AA en Westeinderplassen binnen een uur bereiken. U kunt bij Ten Broek Watersport B.V terecht voor zowel zomer- als winterstalling van uw boot (ook op de wal). Daarnaast leveren zij ook andere diensten als schilderwerk, betimmering en een poetsservice voor sloepen.

De jachthaven heeft bescheiden voorzieningen zoals een toilet en douche. Op het terrein is ruime parkeergelegenheid en er is een kantine beschikbaar waar u in de winter kunt opwarmen. De dichtsbijzijnde supermarkt vindt u op een loopafstand van 2 km.

Uw ervaringen over de jachthaven van Ten Broek Watersport B.V. delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt