Oosteinderweg 105

1432AG Aalsmeer

+31-85-500-8725

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven Ten Broek Watersport in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Ten Broek Watersport

De jachthaven van Ten Broek Watersport B.V. is gelegen aan de Ringvaart in het noorden van Aalsmeer. U vindt de haven aan de achterzijde van de Oosteinderweg 105, tussen de Westeinderplassen en de Nieuw-Meer.

Als passant bent u van harte welkom in de haven. Vanuit hier kunt u vaarwateren als het Braassemermeer, de Kagerplassen, Wijde AA en Westeinderplassen binnen een uur bereiken. U kunt bij Ten Broek Watersport B.V terecht voor zowel zomer- als winterstalling van uw boot (ook op de wal). Daarnaast leveren zij ook andere diensten als schilderwerk, betimmering en een poetsservice voor sloepen.

De jachthaven heeft bescheiden voorzieningen zoals een toilet en douche. Op het terrein is ruime parkeergelegenheid en er is een kantine beschikbaar waar u in de winter kunt opwarmen. De dichtsbijzijnde supermarkt vindt u op een loopafstand van 2 km.

Uw ervaringen over de jachthaven van Ten Broek Watersport B.V. delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt