Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Tas de Aalscholver

Jachthaven Tas de Aalscholver

In Aalsmeer vindt u Jachthaven Tas de Aalscholver, een familiejachthaven die ontstaan is uit een kwekerij. Deze is gelegen in een rustige omgeving en biedt een onderkomen voor zowel kleine als grote boten.

De jachthaven is gelegen aan de Westeinderplassen en is eenvoudig te bereiken via de Uiterweg.

Gedurende de zomerperiode biedt de jachthaven plek aan 84 boten met een maximale lengte van 12 meter. Er zijn diverse ligplaatsen aanwezig: aan de kopsteiger, langs het grasveld en op de jollensteiger. Tot de faciliteiten behoren drinkwaterpunten en elektra. In de winterperiode worden boten tot 2 ton op de kant gezet. Het is ook mogelijk om boten overdekt te stallen in een loods.

Uw ervaringen over Jachthaven Tas de Aalscholver delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt