Uiterweg 131

1431AD Aalsmeer

+31-85-500-8685

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Beveiligde steigers
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Tas de Aalscholver in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Tas de Aalscholver

In Aalsmeer vindt u Jachthaven Tas de Aalscholver, een familiejachthaven die ontstaan is uit een kwekerij. Deze is gelegen in een rustige omgeving en biedt een onderkomen voor zowel kleine als grote boten.

De jachthaven is gelegen aan de Westeinderplassen en is eenvoudig te bereiken via de Uiterweg.

Gedurende de zomerperiode biedt de jachthaven plek aan 84 boten met een maximale lengte van 12 meter. Er zijn diverse ligplaatsen aanwezig: aan de kopsteiger, langs het grasveld en op de jollensteiger. Tot de faciliteiten behoren drinkwaterpunten en elektra. In de winterperiode worden boten tot 2 ton op de kant gezet. Het is ook mogelijk om boten overdekt te stallen in een loods.

Uw ervaringen over Jachthaven Tas de Aalscholver delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt