Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Stichting Muiden

2.4 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Stichting Muiden

2.4 van 5 (3 beoordelingen)

De jachthaven in de luwte van het Muiderslot is sinds 1933 de oudste jachthaven van Muiden. Ooit was het de haven aan de Zuiderzee van de ‘Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging’.

Inmiddels is het een echte haven van en voor Muiers. Het gros van de vaste liggers en de mensen op de wachtlijst komt dan ook uit de gemeente. Met 43 ligplaatsen is het verloop op die lijst niet groot. De inwoners die op de wachtlijst staan, moeten dus helaas bijna altijd wachten. Toch moedigt de Jachthaven Stichting Muiden mensen uit Muiden en Muiderberg die een schip bezitten aan zich in te schrijven bij de havenmeesters. De haven zoekt bij een vrijkomende plek een schip op de wachtlijst dat past op die plek.

De Jachthaven Stichting Muiden kent een beperkt verloop van vaste ligplaats houders en het is daarom moeilijk om uitspraken te doen over de wachttijd. Populaire lengtes (tot 9 meter) wachten soms langer dan grotere of kleinere maten.

Uw ervaringen over Jachthaven Stichting Muiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt