Herengracht 3

1398AA Muiden

+31-85-500-8619

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Winkel
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Stichting Muiden in Muiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Kees en Charlotte
Een bijzonder leuke, schone en gezellige haven. Bij aankomst met nieuwe boot super goed en vriendelijk geholpen door de havenmeester die duidelijk plezier heeft in zijn werk. Verder een mooie aanlegsteiger voorzien van elektra en water. Zeker een aanrader en ook Muiden opzicht is een leuk stadje waar je gezellig iets kunt eten of drinken.
Anoniem
Slechte ervaring geaffecteerd sprekende beschonken lallende vrouw was van mening dat ik niets als klant op privaat terrein had te zoeken
Anoniem
Schandalig weg gejaagd daar door een dronken grijze dame die zich dusdanig arrogant tegen mijn gezin uitten wat wij daar kwamen doen. Mijn Kom daar zeker niet meer.

Jachthaven Stichting Muiden

2.33 van 5 (4 beoordelingen)

De jachthaven in de luwte van het Muiderslot is sinds 1933 de oudste jachthaven van Muiden. Ooit was het de haven aan de Zuiderzee van de ‘Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging’.

Inmiddels is het een echte haven van en voor Muiers. Het gros van de vaste liggers en de mensen op de wachtlijst komt dan ook uit de gemeente. Met 43 ligplaatsen is het verloop op die lijst niet groot. De inwoners die op de wachtlijst staan, moeten dus helaas bijna altijd wachten. Toch moedigt de Jachthaven Stichting Muiden mensen uit Muiden en Muiderberg die een schip bezitten aan zich in te schrijven bij de havenmeesters. De haven zoekt bij een vrijkomende plek een schip op de wachtlijst dat past op die plek.

De Jachthaven Stichting Muiden kent een beperkt verloop van vaste ligplaats houders en het is daarom moeilijk om uitspraken te doen over de wachttijd. Populaire lengtes (tot 9 meter) wachten soms langer dan grotere of kleinere maten.

Uw ervaringen over Jachthaven Stichting Muiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt