Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Spiegelzicht

4.8 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Spiegelzicht

4.8 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Spiegelzicht is mooi gelegen de Spiegel- & Blijkpolder, ook wel De Spiegelplas genoemd. De Spiegelplas is ongeveer 220 hectare groot en heeft zeer schoon en helder water.

Een fijne plek om te zwemmen bij een van de vele strandjes, wandelen, fietsen, en heerlijk te varen met motor- of zeilboot.
Via de Zanderijsluis komt u op rivier De Vecht. Vanuit hier zijn Loenen aan de Vecht, Breukelen, Utrecht en Loosdrecht toegankelijk. Via de westelijke richting bereikt u de stadjes Weesp & Muiden en vervolgens de randmeren.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt