Uiterweg 317

1430AK Aalsmeer

+31-85-500-8552

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Rekreatiepark Aalsmeer in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Rekreatiepark Aalsmeer

Rekreatiepark Aalsmeer is al vanaf de jaren '60 een begrip in Aalsmeer en omgeving. Het was één van de eerste jachthavens in de regio en is zoals de naam al doet vermoeden, meer dan een jachthaven alleen.

Een van meest bijzondere ligplaatsen die de jachthaven te bieden heeft zijn ligplaatsen met een eigen rekreatielandje. Deze landjes zijn een weelde voor iedere watersporter met een boot, maar ook als u geen boot in bezit heeft is het heerlijk om een landje te huren om op te recreëren.

Het Rekreatiepark kenmerkt zich door de prachtige groenvoorzieningen en hier kun tu nog echt genieten van de rust en de ruimte. De nette en goed onderhouden uitstraling van de jachthaven geeft iedere watersporter een echt vakantie gevoel.

De jachthaven ligt aan de Westeinderplassen, midden in de natuur en weg van alle drukte dus een beter aankomst- of vertrekpunt voor uw vaartochten is nauwelijks denkbaar!


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt