Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Rekreatiepark Aalsmeer

Rekreatiepark Aalsmeer

Rekreatiepark Aalsmeer is al vanaf de jaren '60 een begrip in Aalsmeer en omgeving. Het was één van de eerste jachthavens in de regio en is zoals de naam al doet vermoeden, meer dan een jachthaven alleen.

Een van meest bijzondere ligplaatsen die de jachthaven te bieden heeft zijn ligplaatsen met een eigen rekreatielandje. Deze landjes zijn een weelde voor iedere watersporter met een boot, maar ook als u geen boot in bezit heeft is het heerlijk om een landje te huren om op te recreëren.

Het Rekreatiepark kenmerkt zich door de prachtige groenvoorzieningen en hier kun tu nog echt genieten van de rust en de ruimte. De nette en goed onderhouden uitstraling van de jachthaven geeft iedere watersporter een echt vakantie gevoel.

De jachthaven ligt aan de Westeinderplassen, midden in de natuur en weg van alle drukte dus een beter aankomst- of vertrekpunt voor uw vaartochten is nauwelijks denkbaar!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt