Uiterweg 235

1431AG Aalsmeer

+31-85-500-8549

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven Persoon in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Persoon

Persoon Jachthavenbedrijf, gesitueerd aan de Uiterweg 235 in Aalsmeer, heeft een gezellige jachthaven met circa 100 ligplaatsen voor boten tot maximaal 14 meter.

De jachthaven is gelegen aan de “ Kleine Poel “ die direct toegang geeft tot de Westeinderplassen.
De Westeinderplassen vormen een prachtig natuur gebied voor watersport liefhebbers.

Persoon Jachthavenbedrijf heeft als doelstelling het zodanig voorzien in de behoefte van klanten ten aanzien van ligplaatsen, winterstalling, onderhoud, reparatie boten en motoren, dat klanten er voor zullen kiezen om jaarlijks gebruik te blijven maken van de mogelijkheden die het bedrijf biedt.

Hiertoe worden moderne bedrijfsmiddelen ingezet, om met persoonlijke aandacht en een klantgerichte professionele aanpak, een optimaal service niveau te bieden, tegen een redelijke prijs.
Er wordt naar gestreefd, om een open communicatie met klanten te handhaven, zodat wederzijdse wensen of bezwaren bespreekbaar blijven.

Een ingrijpende modernisering van het bedrijf heeft plaats gehad, om in combinatie met persoonlijke aandacht en professionele aanpak, de klanten ook dit optimale service niveau te kunnen bieden.

Behalve diverse verbeteringen en infrastructurele werkzaamheden is er in 2004 een nieuwe kraan geplaatst met een capaciteit van 4 ton. Voor de winterstalling is een hydraulische botenwagen aangeschaft en bokken met stempels om de boten op te plaatsen en te vervoeren. Ook is de afspuitinrichting vernieuwd en voldoet aan alle daaraan gestelde milieueisen. In 2005 is de bouw gerealiseerd van de nieuwe werkplaats annex winteropslag voor een aantal boten.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt