Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Persoon

Jachthaven Persoon

Persoon Jachthavenbedrijf, gesitueerd aan de Uiterweg 235 in Aalsmeer, heeft een gezellige jachthaven met circa 100 ligplaatsen voor boten tot maximaal 14 meter.

De jachthaven is gelegen aan de “ Kleine Poel “ die direct toegang geeft tot de Westeinderplassen.
De Westeinderplassen vormen een prachtig natuur gebied voor watersport liefhebbers.

Persoon Jachthavenbedrijf heeft als doelstelling het zodanig voorzien in de behoefte van klanten ten aanzien van ligplaatsen, winterstalling, onderhoud, reparatie boten en motoren, dat klanten er voor zullen kiezen om jaarlijks gebruik te blijven maken van de mogelijkheden die het bedrijf biedt.

Hiertoe worden moderne bedrijfsmiddelen ingezet, om met persoonlijke aandacht en een klantgerichte professionele aanpak, een optimaal service niveau te bieden, tegen een redelijke prijs.
Er wordt naar gestreefd, om een open communicatie met klanten te handhaven, zodat wederzijdse wensen of bezwaren bespreekbaar blijven.

Een ingrijpende modernisering van het bedrijf heeft plaats gehad, om in combinatie met persoonlijke aandacht en professionele aanpak, de klanten ook dit optimale service niveau te kunnen bieden.

Behalve diverse verbeteringen en infrastructurele werkzaamheden is er in 2004 een nieuwe kraan geplaatst met een capaciteit van 4 ton. Voor de winterstalling is een hydraulische botenwagen aangeschaft en bokken met stempels om de boten op te plaatsen en te vervoeren. Ook is de afspuitinrichting vernieuwd en voldoet aan alle daaraan gestelde milieueisen. In 2005 is de bouw gerealiseerd van de nieuwe werkplaats annex winteropslag voor een aantal boten.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt