Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Lodewijkx Boating

3.9 van 5 (7 beoordelingen)

Jachthaven Lodewijkx Boating

3.9 van 5 (7 beoordelingen)

Prachtige jachthaven, gelegen in Nederhorst den Berg. Naast een fijne ligplaats en goede faciliteiten vindt u bij Lodewijkx Boating ook alles wat u nodig heeft voor het onderhoud aan uw boot. Tevens is er de mogelijkheid boten te huren.

Nederhorst den Berg is, zoals de naam het al aangeeft, ontstaan op een hoog punt in een bocht van de Vecht. Reeds in de 13e eeuw, maar mogelijk eerder, werd er naast de nederzetting een kasteel gebouwd. De dorpsplattegrond is verder tot stand gekomen door de Reevaart die tot de demping in 1969 door het dorp liep. Door zandwinning is het recreatiegebied Spiegel-en Blijkpolderplas ontstaan. Rond deze plassen zijn fietsroutes, wandelpaden en ruiterroutes. In de zomer kan men genieten op een van de vele strandjes.f

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt