Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Koninklijke Marine Jacht Club

Koninklijke Marine Jacht Club

In de nok van Noord-Holland ligt de ruime jachthaven van de Koninklijke Marine Jacht Club. Deze verenigingsjachthaven bevindt zich op het Harssens-schiereiland, op steenworp afstand van de veerdienst naar Texel. De ligplaatsen worden omringd door de woelige wadden, uitstekend voor zeilen op ruim water. Door de lage, open omgeving heeft u een prachtig uitzicht op de Marinehaven van Den Helder.

Het De Blauwe Vlag-keurmerk garandeert de hoogste milieu- en veiligheidsnormen in de haven. U beschikt onder meer over hygiënische sanitaire voorzieningen en gescheiden afvalsystemen. Op het terrein bevindt zich tevens een gezellig clubhuis voor eten en drinken en is er gratis Wifi beschikbaar.

Het waddengebied, Fort Kijkduin, het centrum van Den Helder en Ijmuiden zijn goed bereikbaar. In de KMJC-haven zijn ook fietsen te huur om eropuit te trekken of boodschappen te doen. Het Marinemuseum is slechts enkele minuten lopen vanaf uw ligplaats.

Uw ervaringen over jachthaven Koninklijke Marine Jacht Club delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt