Paleiskade 75

1781AP Den Helder

+31-85-500-8603

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Koninklijke Marine Jacht Club in Den helder delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ria van der Voort
We hebben 6 nachten als passant in de haven gelegen. Supervriendelijke en behulpzame havenmeesters. Schoon sanitair. Van de wasmachine/droger mag kostenloos gebruik worden gemaakt. In het KMJC clubgebouw lekker gegeten.
Van Melsen
Hebben afgelopen week een nachtje in de jacht haven met ons zeiljacht gelegen toen s’avonds even in de club gegeten, gezellig en erg goed 👍

Koninklijke Marine Jacht Club

In de nok van Noord-Holland ligt de ruime jachthaven van de Koninklijke Marine Jacht Club. Deze verenigingsjachthaven bevindt zich op het Harssens-schiereiland, op steenworp afstand van de veerdienst naar Texel. De ligplaatsen worden omringd door de woelige wadden, uitstekend voor zeilen op ruim water. Door de lage, open omgeving heeft u een prachtig uitzicht op de Marinehaven van Den Helder.

Het De Blauwe Vlag-keurmerk garandeert de hoogste milieu- en veiligheidsnormen in de haven. U beschikt onder meer over hygiënische sanitaire voorzieningen en gescheiden afvalsystemen. Op het terrein bevindt zich tevens een gezellig clubhuis voor eten en drinken en is er gratis Wifi beschikbaar.

Het waddengebied, Fort Kijkduin, het centrum van Den Helder en Ijmuiden zijn goed bereikbaar. In de KMJC-haven zijn ook fietsen te huur om eropuit te trekken of boodschappen te doen. Het Marinemuseum is slechts enkele minuten lopen vanaf uw ligplaats.

Uw ervaringen over jachthaven Koninklijke Marine Jacht Club delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt