Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Aeme-Stelle

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Aeme-Stelle

4 van 5 (1 beoordelingen)

In Uithoorn vindt u de moderne jachthaven Aeme-Stelle. De centraal gelegen haven aan de Waterlijn biedt uitgebreide mogelijkheden voor zowel de waterrecreant, toerist als natuurliefhebber.

Vanuit de haven vaart u direct over de Amstel. Op de grens van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht bent u hier omgeven door zowel natuurschoon - zoals het Groene Hart en de Vinkeveense Plassen - alsook cultuur die u in de stedelijke gebieden vindt.

In de haven zijn 54 ligplaatsen aanwezig. Passanten zijn ook van harte welkom. De steigers variëren in lengte. Er is een boodschappensteiger en een evenementensteiger aanwezig. In het Cultuurcluster Confucius vindt u sanitaire voorzieningen, evenals een grand café en theaterzalen.

Uw ervaringen over jachthaven Aeme-Stelle delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt