Koningin Julianalaan 54

1421AH Uithoorn

+31-85-500-8448

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Aeme-Stelle in Uithoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Hans en Lia
Mooie haven met alles op loopafstand. Winkels en restaurants. Op dit moment is alleen sanitaire voorzieningen wat karig met 2 douches en 2 toiletten achter het havenkantoor maar dat wordt misschien beter als de haven helemaal klaar is.
Anoniem
Prachtige passantenplaats. Wel mis ik een informatiebord voor laatkomers die sanitair zoeken etc.

Jachthaven Aeme-Stelle

4.0 van 5 (2 beoordelingen)

In Uithoorn vindt u de moderne jachthaven Aeme-Stelle. De centraal gelegen haven aan de Waterlijn biedt uitgebreide mogelijkheden voor zowel de waterrecreant, toerist als natuurliefhebber.

Vanuit de haven vaart u direct over de Amstel. Op de grens van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht bent u hier omgeven door zowel natuurschoon - zoals het Groene Hart en de Vinkeveense Plassen - alsook cultuur die u in de stedelijke gebieden vindt.

In de haven zijn 54 ligplaatsen aanwezig. Passanten zijn ook van harte welkom. De steigers variëren in lengte. Er is een boodschappensteiger en een evenementensteiger aanwezig. In het Cultuurcluster Confucius vindt u sanitaire voorzieningen, evenals een grand café en theaterzalen.

Uw ervaringen over jachthaven Aeme-Stelle delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt