Koningin Julianalaan 54

1421AH Uithoorn

029-779-3016

54

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Haven meester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Cornelis willem Jonghens
Prachtige passantenplaats. Wel mis ik een informatiebord voor laatkomers die sanitair zoeken etc.

Jachthaven Aeme-Stelle

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

In Uithoorn vindt u de moderne jachthaven Aeme-Stelle. De centraal gelegen haven aan de Waterlijn biedt uitgebreide mogelijkheden voor zowel de waterrecreant, toerist als natuurliefhebber.

Vanuit de haven vaart u direct over de Amstel. Op de grens van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht bent u hier omgeven door zowel natuurschoon - zoals het Groene Hart en de Vinkeveense Plassen - alsook cultuur die u in de stedelijke gebieden vindt.

In de haven zijn 54 ligplaatsen aanwezig. Passanten zijn ook van harte welkom. De steigers variëren in lengte. Er is een boodschappensteiger en een evenementensteiger aanwezig. In het Cultuurcluster Confucius vindt u sanitaire voorzieningen, evenals een grand café en theaterzalen.

Uw ervaringen over jachthaven Aeme-Stelle delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt