Uiterweg 363

1431AK Aalsmeer

+31-85-500-8620

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Beveiligde steigers
Wastafels
Uw ervaringen over Bootstalling Van der Zwaard Jachtwerf in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Van der Zwaard Jachtwerf

In Aalsmeer vindt u de bootstalling van Van der Zwaard Jachtwerf. U kunt bij de werf terecht voor zowel zomer- als winterstalling en diverse onderhoudswerkzaamheden.

De jachtwerf bestaat sinds 1985 en is gelegen direct aan de Westeinderplassen te Aalsmeer. Daar vandaan vaart u binnen korte tijd op het Braasemmermeer, Kagerplassen of de Nieuwe Meer bij Amsterdam.

Bij de werf vindt u 50 ligplaatsen voor kleine en grote boten. Er zijn tevens basale, maar nette voorzieningen aanwezig. Voor de winterstalling van uw boot is er een loods van ca. 3000 m2 loods. Daarnaast zijn er ook een aantal plekken op de wal beschikbaar. Eveneens kunt u onderhoudswerkzaamheden uitvoeren of laten uitvoeren. Er is een botenlift aanwezig voor schepen tot 25 ton en een helling.

Uw ervaringen over de bootstalling van Van der Zwaard Jachtwerf delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt