Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Van der Zwaard Jachtwerf

Bootstalling Van der Zwaard Jachtwerf

In Aalsmeer vindt u de bootstalling van Van der Zwaard Jachtwerf. U kunt bij de werf terecht voor zowel zomer- als winterstalling en diverse onderhoudswerkzaamheden.

De jachtwerf bestaat sinds 1985 en is gelegen direct aan de Westeinderplassen te Aalsmeer. Daar vandaan vaart u binnen korte tijd op het Braasemmermeer, Kagerplassen of de Nieuwe Meer bij Amsterdam.

Bij de werf vindt u 50 ligplaatsen voor kleine en grote boten. Er zijn tevens basale, maar nette voorzieningen aanwezig. Voor de winterstalling van uw boot is er een loods van ca. 3000 m2 loods. Daarnaast zijn er ook een aantal plekken op de wal beschikbaar. Eveneens kunt u onderhoudswerkzaamheden uitvoeren of laten uitvoeren. Er is een botenlift aanwezig voor schepen tot 25 ton en een helling.

Uw ervaringen over de bootstalling van Van der Zwaard Jachtwerf delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt