Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V Waalwijk

Jachthaven W.S.V Waalwijk

De jachthaven van W.S.V. Waalwijk is gelegen aan de Bergse Maas, net ten noorden van de Sluisweg in het noorden van Waalwijk. Vanuit de haven kunt u mooie dagtipjes maken naar natuurgebieden als de Loonse en Drunense Duinen.

U vindt de haven op zo'n 3 km. ten noorden van het centrum van Waalwijk, ter hoogte van kilometerraai 236. Vanuit de haven heeft u een weids uitzicht op de landerijen en kunt u naast varen, fietstochten maken door de omgeving. Via de sluis op de Zomerdijk kunt u richting het centrum van Waalwijk varen.

In de haven bevinden zich zo'n 50 ligplaatsen met goede voorzieningen aan de steigers en op het terrein. De maximale lengte voor boten is 12,5 m. U vindt er een clubhuis voor hapjes en drankjes, sanitair, water en elektra op de steigers, een afvalcontainer en een stortplaats voor chemische toiletten. Voor kinderen is er een speeltuintje aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Waalwijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt