Scharlo 6

5165 NG Waspik

+31-85-500-8561

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V Waalwijk in Waspik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Paul
Mooi gezelige haven met top service
Paul
Mooi gezelige haven met top service

Jachthaven W.S.V Waalwijk

De jachthaven van W.S.V. Waalwijk is gelegen aan de Bergse Maas, net ten noorden van de Sluisweg in het noorden van Waalwijk. Vanuit de haven kunt u mooie dagtipjes maken naar natuurgebieden als de Loonse en Drunense Duinen.

U vindt de haven op zo'n 3 km. ten noorden van het centrum van Waalwijk, ter hoogte van kilometerraai 236. Vanuit de haven heeft u een weids uitzicht op de landerijen en kunt u naast varen, fietstochten maken door de omgeving. Via de sluis op de Zomerdijk kunt u richting het centrum van Waalwijk varen.

In de haven bevinden zich zo'n 50 ligplaatsen met goede voorzieningen aan de steigers en op het terrein. De maximale lengte voor boten is 12,5 m. U vindt er een clubhuis voor hapjes en drankjes, sanitair, water en elektra op de steigers, een afvalcontainer en een stortplaats voor chemische toiletten. Voor kinderen is er een speeltuintje aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Waalwijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt