Statenlaan 1

4931KB Geertruidenberg

+31-85-500-8310

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. De Donge in Geertruidenberg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

jop
Eenvoudige haven met alle noodzakelijke voorzieningen en vriendelijke haven meester
joop
kuthaven

Jachthaven W.S.V. De Donge

1.0 van 5 (3 beoordelingen)

De jachthaven van W.S.V De Donge is gelegen aan het gelijknamige water in hartje Geertruidenberg. Deze gezellige verenigingshaven vormt een goede uitvalsbasis voor uitstapjes in zowel cultuur als natuur.

Vanuit de haven kunt u wateren als de Bergsche Maas, Amer en de Bieschbosch bevaren. Het historische centrum van Geertruidenberg bevindt zich op loopafstand.

De vereniging houdt rekening met de komst van passanten met de speciale passantensteiger. Boten tot een lengte van 10 meter kunnen zowel binnen aanmeren in de vrije boxen als aan het buitensteiger. De maximale lengte aan de passantensteiger is echter 15 meter. De faciliteiten in de haven bestaan uit WiFi, toilet en douches, water en stroom en een stortplaats voor chemisch toilet. Op de historische markt vindt u naast horeca- ook diverse winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de Jachthaven W.S.V. De Donge delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt