Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. De Donge

Jachthaven W.S.V. De Donge

De jachthaven van W.S.V De Donge is gelegen aan het gelijknamige water in hartje Geertruidenberg. Deze gezellige verenigingshaven vormt een goede uitvalsbasis voor uitstapjes in zowel cultuur als natuur.

Vanuit de haven kunt u wateren als de Bergsche Maas, Amer en de Bieschbosch bevaren. Het historische centrum van Geertruidenberg bevindt zich op loopafstand.

De vereniging houdt rekening met de komst van passanten met de speciale passantensteiger. Boten tot een lengte van 10 meter kunnen zowel binnen aanmeren in de vrije boxen als aan het buitensteiger. De maximale lengte aan de passantensteiger is echter 15 meter. De faciliteiten in de haven bestaan uit WiFi, toilet en douches, water en stroom en een stortplaats voor chemisch toilet. Op de historische markt vindt u naast horeca- ook diverse winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de Jachthaven W.S.V. De Donge delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt