Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportcentrum 't Lamgat

5 van 5 (1 beoordelingen)

Watersportcentrum 't Lamgat

5 van 5 (1 beoordelingen)

‘t Lamgat ligt op een erg rustige en aantrekkelijke plek, tussen Zevenbergen en Hoeven.

Privacy en rust, dat is de kracht van deze plek. De vijftig ligplaatsen zijn allemaal bezet. Als een vaste klant uitvaart, ontstaat er ruimte voor passanten. Er ligt een gazon waarop de gasten kunnen barbecueën en voor de kinderen zijn er wat speeltoestellen.

Het is tegenwoordig mogelijk voor fietsers en andere voorbijgangers om wat te eten en te drinken bij 't Lamgat.

Openingstijden:
Watersportcentrum 't Lamgat is tijdens het vaarseizoen geopend

In het pand bij de jachthaven is momenteel toilet- en wasgelegenheid, opslag, er is een ontspanningsruimte en het kantoor van de havenmeester is er gevestigd. Verder is er elecriciteitsaansluiting, motorreparatie mogelijken zijn de steigers verlicht. Hiswa-erkend.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt