Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Tilburgse Watersportvereniging

Tilburgse Watersportvereniging

Jachthaven Tilburgse Watersportvereniging beschikt over een haventerrein dat met een hek is omgeven. U kunt altijd lopend of met een fiets via het kleine hek het haventerrein verlaten. U heeft een sleutel nodig om het kleine hek van buiten te openen.

Deze sleutel kunt u tegen een borg van € 25,00 krijgen bij de havenmeester of bij een kantinemedewerker en deze sleutel is ook van de kantinedeur. Graag alle poorten en deuren sluiten na gebruik. Alle faciliteiten van de jachthaven staan tot uw beschikking (water, stroom, douche etc).
Toiletten en douche zijn voor u gratis.
De stroomvoorziening gaat tot 6 ampère en is gratis.
Kleine afvalcontainer staat op het terrein.
Drinkwater tanken is in overleg met de havenmeester. Het is verboden uw schip af te spuiten met drinkwater.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt