Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Beekse Bergen

3 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Beekse Bergen

3 van 5 (3 beoordelingen)

DEZE JACHTHAVEN IS MOMENTEEL NIET IN GEBRUIK

Jachthaven Beekse Bergen, gelegen op het Victoriameer, beschikt over 40 ligplaatsen en is gedurende het kampeerseizoen geopend. Vooraf reserveren is niet mogelijk. De jachthaven is toegankelijk via het Wilhelminakanaal. Op vaste tijden (10.00, 12.00, 14.00, 16.00 en 18.00 uur) wordt de ophaalbrug geopend, zodat je kunt in- en uitvaren. Een aantal ligplaatsen beschikt over stroomaansluitingen (4 àmpere).

Algemene voorzieningen bij ligplaats Jachthaven: Ligt u in de schitterende Jachthaven van Vakantiepark Beekse Bergen, dan kunt u gebruik maken van diverse voorzieningen om de vakantie nóg aangenamer te maken. Zo geldt dit onder andere voor de douches, toiletten en een watertappunt.

Voor een ligplaats inclusief 2 personen betaalt u in het laagseizoen € 15,00 per nacht en tijdens schoolvakanties, feestdagen en het hoogseizoen € 17,50 per nacht. Extra personen betalen € 7,00 p.p.p.n. De lokale heffingen bedragen € 2,20 p.p.p.n.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt