Beekse Bergen 1

5081NJ Hilvarenbeek

60

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Marina Stavoren Buiten
Geen ligplaatsen meer,jachthaven is jammer genoeg gesloten
Marina Stavoren Buiten
Hoop leuke dingen te doen met kids.. faciliteiten op de jachthaven zijn wel aan een opknapbeurt toe, jammer dat aan de havenzijde geen wasmachine en droger aanwezig is...
Marina Stavoren Buiten
Volop dingen te beleven hier voor het hele gezin!

Jachthaven Beekse Bergen

3.0 van 5 (3 beoordelingen)

DEZE JACHTHAVEN IS MOMENTEEL NIET IN GEBRUIK

Jachthaven Beekse Bergen, gelegen op het Victoriameer, beschikt over 40 ligplaatsen en is gedurende het kampeerseizoen geopend. Vooraf reserveren is niet mogelijk. De jachthaven is toegankelijk via het Wilhelminakanaal. Op vaste tijden (10.00, 12.00, 14.00, 16.00 en 18.00 uur) wordt de ophaalbrug geopend, zodat je kunt in- en uitvaren. Een aantal ligplaatsen beschikt over stroomaansluitingen (4 àmpere).

Algemene voorzieningen bij ligplaats Jachthaven: Ligt u in de schitterende Jachthaven van Vakantiepark Beekse Bergen, dan kunt u gebruik maken van diverse voorzieningen om de vakantie nóg aangenamer te maken. Zo geldt dit onder andere voor de douches, toiletten en een watertappunt.

Voor een ligplaats inclusief 2 personen betaalt u in het laagseizoen € 15,00 per nacht en tijdens schoolvakanties, feestdagen en het hoogseizoen € 17,50 per nacht. Extra personen betalen € 7,00 p.p.p.n. De lokale heffingen bedragen € 2,20 p.p.p.n.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt